En riktig ruggig höst dag idag där man helst av allt stannar inne.

Igår var jag i Nyköping med maken som hade ett läkarbesök och efter det så tog vi vägen över Norrköping påväg hem och åt mat där och tog en härlig höst promenad

Det var lite grå kallt ute men annars ett ganska okay väder igår men idag är det annorlunda. Det är grått milt sagt och regnigt och ett riktigt höstväder och löven faller utanför fönstret.

Medans jag väntade i Nyköping igår så tog jag en tur på Hellmanska gården och kollade in lite Ernst saker.Dom som känner mig vet att jag gillar honom och hans saker.

Det fanns mycket fint..


Det var inte helt säkert att jag skulle orka följa med igår då jag inte alls varit bra och det hela går upp och ner mycket.

Men skönt att det funkade för har ju inte sett så mycket sedan min operation och det var verkligen skönt att komma ut och se något annat.

Dock kändes det som om jag skulle stupa när jag var hemma igen. Så nu blir det mycket vila och jag har även känningar åt halsen och lungorna än.

Bröstkorgen tycker jag är bättre men ibland kan jag fortfarande känna lite smärta mitt i bröstbenet. Över operations såret så är det vissa dagar riktigt skapliga medans vissa är riktigt jobbiga med smärta och stickningar över området.

Som förmodligen är en slags nervsmärta och jag hoppas verkligen inte att den blir bestående.

Röntgen svaret har jag inte fått än.

Jag försöker ta dagarna som dom kommer och hitta små guldkorn jag planerar inte så mycket just nu utan låter dagen och måendet få styra vad jag klarar av.

Veckorna bara flyger iväg tycker jag och det närmar sig Alla helgona helgen som jag tycker är en fin och mysig helg. Och sen kommer ju min favorit tid på året dvs. Advent och jul.

Vi har inga stora planer för julhelgen utan tar den som den kommer maken hade en önskan om att vi bara skulle vara hemma i lugn och ro efter allt som vi gått igenom.

Men inget är helt bestämt så vi får se hur det blir det är ju ett tag dit.

Vi tog en härlig promenad igår på ett underbart ställe och det är ett jätte fint promenadstråk tyvärr så finns inte riktigt dessa fina ställen hemma men jag skulle önska vi hade det.

Det var rättså kallt med den där krispiga höstluften som är så härligt.

Jag hoppas verkligen att vi får uppleva en riktig vinter i år. Det är ändå något speciellt med det.

Nu ska jag bara vila, sitta med lite varm dryck i soffan kanske till en bra serie och dra över mig den varma filten och värma mina kalla fötter med ull tofflorna.

Man får göra det bästa av allt.

Och höstmys med lite levande ljus är en av favvoriterna den här årstiden.

Gillar

Kommentarer