En ny vecka är här

Idag så är en ny vecka här igen jag tycker att veckorna bara rusar iväg och tänk om bara fem veckor är det midsommar och då är vi redan i slutet på juni månad.

Helgen blev inte så lugn som jag trodde ifrån början men ändå väldigt bra. På lördagen så blev vi bortbjudna på en fika när vi väl var hemma igen så var det dags att laga lite god mat och det var faktiskt tillräckligt varmt fast det var rätt så sent så vi kunde njuta av maten på altanen.

Vi lyckades också att gräva upp och plantera om en funkia som jag år efter år har grävt ner på tomten för vinter förvaring men som jag sen tar upp igen och planterar i en större urna på tomten.

Efter det så gick vi en skön promenad.

På söndagen så ringde det på dörren vid fyra och min brorsdotter kom och ville stanna hos oss en stund.

Vi fixade iordning lite god mat och sen myste vi och umgicks innan det var dags att åka in med henne mot stan igen. Efteråt så tog maken och jag en lång promenad i stan innan vi sen åkte hemåt.

Jag var sen så trött så när jag väl var färdig och satte mig i soffan så jag hann se färdig finaste familjen på tv:n som jag inte hade tittat på i fredags sen somnade jag i soffan.

Det är skönt att somna på soffan men oj vad segt det är sen när man vaknar till så där efter någon timma och inser att man måste ta sig in till badrummet och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Men väl där så sov jag som en stock igen.

Tyvärr så släpar tröttheten efter än idag.

Jag ser fram emot veckan då det ska bli lite varmare väder igen, jag längtar ju så sjukt mycket efter att få plantera ut mina sommar blommor men törs inte riktigt än då nätterna är så kalla. Vilket jag faktiskt vissa år har gjort redan så här dags.

Är det inte något speciellt när man sen åker till handelsträdgården för att välja sina sommarblommor med omsorg och man går där och planerar. Man fyller bilen med blommor och jord och när man sen kommer hem så är det dags att plantera dom och sedan börjar ju jobbet med att pyssla om dom och prata med dom 😉 så att man får en fin blommande sommar.

Jag älskar det.

Idag så blir det nog en lugn dag för mig kroppen strejkar och säger ifrån och jag är så himla trött men solen skiner i varje fall även om det är kallt i skuggan.

Ni får ha en fin måndag 🌸🐞



Gillar