En lugn och stilla fredagskväll

En super härlig fredags kväll blev det och solen tittade fram och värmde helt plötsligt upp vår lilla stad.

Maken och jag käkade först lite god mat och bestämde oss sedan för att ta oss ner mot vårat lilla smultronställe och behöver jag ens förklara hur fint det var.

Solen lyste och vattnet var helt lugnt och stilla och spegelblankt.

En dröm som jag har och har haft en länge tid det är att jag någon gång skulle få möjligheten till en liten stuga vid vattnet varesig det vore en sommarstuga eller permanent boende det spelar ingen roll.

Det skulle vara en sådan avkoppling att få varva ner till vattnets kluckande ljud jag älskar verkligen sjön.

Maken och jag fortsatte sedan på en skogs promenad det är verkligen livets bästa medicin. Och på vägen så såg vi lite vitsippor som blommade så fint.


Vi följde en slingrande stig och vi var inte alls säkra på om vi skulle hitta ut igen men någonstans kommer vi ju alltid ut tänkte jag.

Mellan trädkronorna så kom solens strålar igenom och lyste upp, fåglarna kvittrade och det var så himla fint.

Detta sållade inte min energi utan det fyllde snarare på den det är just sådana här stunder som jag behöver få mycket mer av. Jag njuter av det lugn som naturen bjuder på och av den underbara miljön detta gillar jag verkligen.

Vi har en underbar natur i sverige den skall vi vara rädda om.

Jag tycker inte att den här helgen kunde ha börjat på ett bättre sätt och nu så ska jag fortsätta att njuta av resten av helgen.

Hoppas att ni också får en fin helg 💕

Gillar