En ljummen sommar natt

En iskall dusch fick svalka mig ikväll, våra två fläktar är nu ihop monterade för att göra sitt jobb i sommar.

Ute har temperaturen sjunkit till tjugotre grader och inne är temperaturen tjugosex grader så nu är det riktigt varmt men är det sommar så är det.

Morgonen började idag med en kontakt med min läkare som för bara någon dag sedan fick mig att vilja bryta ihop då han vill sänka en medicin som gör att jag faktiskt orkar att stå upp på benen och också på felaktiga grunder.

Men ett långt brev från mig med förklaringar löste det till slut då läkaren backade och lyssnade på mig tack gode gud för det och då kom faktiskt glädje tårarna på mig för jag behöver inte mer nu känner jag.

På eftermiddagen så bakade vi en jordgubbspaj med cocos smuldeg och gjorde vaniljsås och gick bort en stund till mina föräldrar och bjöd på pajen det var riktigt skönt att komma bort lite.

Väl hemma igen på kvällen så fick dammsugaren jobba lite och jag med tror jag i värmen,puh! Och tyvärr så ökade sen också smärtorna i kroppen.

Men nu så tänker jag bara njuta en stund till av kvällen eller snarare natten. Dörrarna står på vid gavel men det blåser knappt något ute så det är svårt att vädra in någon svalare luft.

På högtalarna ljuder lite skön lugn musik det ända som stör ibland är några kråkor som kraxar.

Visst är väll ändå sommarkvällarna härliga, sov gott fina 💕

Gillar

Kommentarer