En ljummen lördagskväll som börjar att gå mot sitt slut

Vilken solig och varm lördag det har varit till och med kissen njuter av solen.

Våran dag blev inte alls som vi hade tänkt den idag, vi skulle bara ta en lugn och skön lördag under parasollet i trädgården.

Ett sms ändrade det ganska fort då min mamma skrev att fasters gullunge skulle titta förbi hos dom och hon undrade om vi ville komma förbi och hälsa.

Så vi gick dit så vi hann ändå träffas en stund men vi höll avstådet även om jag egentligen bara ville krama henne och sen när min bror och brorsdotter åkte hem så blev vi kvar.

Hon är verkligen världens finaste ❤️

Min farmor kom sen förbi när vi satt på framsidan hos mina föräldrar och ville bjuda oss på glass och det blev endel prat om inget och allting.

När sen mina föräldrar skulle beställa pizza så stannade även vi och åt den mat som vi hade tänkt idag och då bjöd maken och jag även min farmor på mat.

Framåt halv nio på kvällen så gick vi hemåt och vattnade det som behövdes i trädgården.

Sen bytte vi om och tog våran promenad ut i naturen fast klockan var över halv tio på kvällen när vi började gå så lyste solen än och värmde bra så det blev lite varmt när man fick upp farten.

Så dagen avslutades riktigt skönt, visst är det en härlig känsla när man får röra på sig. Och jag lovar att jag drog in alla ljuvliga sommardofter längs med vägen.

Nu ska jag ta en kopp te och njuta en stund till av en underbar sommarkväll. Och även om klockan nu har dragit iväg och närmar sig tolv så vad gör det egentligen för det är ju ändå söndag imorgon.

Jag ska också dra på mig morgonrocken och ta en tur i trädgården och bara njuta innan det är dags att sova, jag tycker det är så mysigt att göra det på sommaren.

Men till er så säger jag redan nu God Natt och hoppas att eran dag har varit fin.

Kram

Gillar