En lite sämre fredag har startat

Jag vaknade upp idag till en mulen fredag med regn. Jag brukar tycka att ett sådant väder är helt okay och att man faktist kan göra något mysigt av en sådan dag med.

Men idag så känner jag mig ärligen helt less på det.

Jag vill ha sol, varmare väder, fågelkvitter i träd och buskar och jag vill känna att våren är här igen. Saker och ting känns oftast lite lättare då man blir lite piggare och jag fylls oftast med lite extra energi då.

Just nu så skulle det lika gärna ha kunnat vara februari än förutom ljuset som vi fått då.

Men men den som väntar på något gott jag har sett att väder rapporterna skvallrar att det eventuellt ska bli lite mer sol och varmare väder mot slutet på nästa vecka. Så jag hoppas på det och längtar redan dit.

Igår så blev jag ompysslad av bästa frissan det blev en ny hårfärg inför våren och det är alltid lika skönt och ompysslade att få gå dit och sen gå därifrån med noll gråa strån.

Jag har den senaste tiden mått sådär allt är inte helt i balans inom mig så jag ska kämpa med att få lite rätsida på allt. Vissa saker kan jag säkert få lite ordning på och vissa saker är lite svårare att rå på då kroppen lever sitt egna liv.

Smärtorna är just nu väldigt starka och musklerna känns som ett öppet köttsår vid beröring. Leder och bindväv drar ihop sin och bildar små knutor under huden och det gör så himla ont, vissa dagar mer än andra då är det svårt att stå ut med den här jädra smärtan.

Men hur gärna jag än vill det så kommer jag inte undan och jag kommer inte att bli fri ifrån den här smärtan den är ju kronisk jag kommer för alltid att vara fast med den. Det är ingen kul vetskap att leva med.

Det här är min vardag en vardag som jag bara måste stå ut med varesig jag vill det eller ej. Jag kan bara försöka lindra sjukdomen så gott det går men det är också svårt.

Jag har genom åren haft vissa sjukgymnaster som efter att jag har varit dör två gånger i veckan i flera månader nästan gett upp och sagt jag kan tyvärr inte göra mer. Då har deras behandlingar om den ens har lindrar endast hjälp i några ynka timmar eller någon dag sen är allt igång igen.

Och då har vi provat precis allt.

Det är en hemsk sjukdom att leva med svår kronisk smärta och det är tuffare än vad många förstår.

Ibland så måste man få tid att känna precis alla dom jobbiga känslorna inom sig som detta liv medför. Sen reser jag mig upp igen och kopplar på min styrka den styrka som får mig att överleva allt detta mitt positiva tänk.

Med tanke verksamheten kan du komma långt då kan du vända dina jobbiga tankar och fokusera på det positiva istället då kan du komma hur långt som helst.

Du kan lyckas skapa ett meningsfullt liv trots det jobbiga, du kan känna glädjen och meningen med saker trots det du kämpar med varje dag allt börjar där inne i hjärnkontoret med att man bestämmer sig och sen håller man kvar vid den tanken och om man ibland faller eller halkar av banan så kämpar man sig tillbaka dit igen.

Hur vi än lever våra liv eller hur jobbigt vi än har det så finns det ju alltid positiva saker omkring oss med fokusera istället på dessa och stärk dig själv med dom positiva sakerna och hitta din egna mening och omge dig endast av det positiva som du faktiskt har och var tacksam. Låt inte det negativa få ta den största platsen.

Det är en ständig träning men jag lovar det är värt allt i världen att kämpa för tankens kraft är stor om man bara vill.

Kanske skulle du köpa dig själv en fin blombukett idag för det är du värd och det piggar alltid upp tycker jag och det lyser upp fint där hemma. Jag älskar rosor av alla de slag men blommor i största allmänhet är ju trevligt eller hur.

Jag ska nu försöka att göra det bästa av den här helgen och bara njuta och äta gott och bara ta dagarna som dom kommer. Det är lite lyx för mig.

Jag hoppas att ni med får en fin helg och var rädda om er 💗

Gillar