En helt underbar påsk helg är snart slut

Det har varit en helt magisk påskhelg vädermässigt det har varit strålande sol tjugo grader varmt och det har varit mer som sommar än vår.

Vi började långfredagen med att åka ner till mysiga fridhem för en fika. Det var så pass varmt då så vi drog oss lite mot bordet i skuggan.

Jag tog en festis och åt en god räksmörgås allt kravmärkt.

Det är sådana här stunder som vi tar oss som är så mysiga och riktig kvalitets tid med varandra en god fika och lite mysiga samtal om allt och ingenting.

Att vädret är fantastiskt är ju bara ett stort plus.

Det var en sådan där dag så man ville aldrig att den skulle ta slut utan man ville bara fortsätta att njuta av dagen och vädret.

Vi begav oss sedan vidare mot en sjö det var så himla vackert vattnet låg helt spegelblank och man kunde höra fiskarna som hoppade långt i fjärran.

Någon hade cyklat dit och en familj hade tagit med sig barnen och satt och fikade. En familj var riktigt modiga dom skulle ta sig ett påskdopp i sjön och på deras tillrop så förstod man att det inte alls var lika varmt och skönt i vattnet som vi hade i luften. Och dom var väldigt snabba upp igen.

Även en äldre kvinna och man kom för att ta sig ett dopp. Det såg mysigt ut men jag hade aldrig frivilligt hoppat ner i det kalla vattnet.


Det är som jag skrivit tidigare så otroligt rik man kan känna sig av allt det fina som vi har runt omkring oss i naturen och det finns nog inget som har en sådan lugnande effekt som natur och vatten.

Lite senare sen mot kvällen så fortsatte vi våran färd in mot stan och ner mot vårat lilla smultronställe Djulö det var liv och rörelse även där det grillades för fullt en tjej kastade sig i sjön med kläderna på medans kompisen filmade allt.

Någon lät sin hund bada och det var en riktig sommaranda i luften.

Vi promenerade hand i hand och jag hade en  lyckokänsla i hela kroppen miljön är så otroligt fin och promenad vägarna är vackra där omkring sedan blev vi sittande och tittade ut mot vattnet till vågornas kluckande mot bryggan.

På påskaftonen var vi bortbjudna på påskmat det smakade jätte bra och på kvällen gick vi en långpromenad i den ljumna luften man kunde nästan lura sig med att det var en junikväll.

Igår så var vi ganska trötta så det blev att lapa lite sol i solstolen och sen hade vi mina föräldrar här på en fika.

Idag så är det den sista påskdagen här och den blir för vår del väldigt lugn vi ska bara njuta av en obokad dag och försöka att vila igen sig lite. Kanske blir det att se det nya avsnittet av Game of Thrones.

Det bästa av allt med denna underbara helg och dom härliga vår dagar vi haft är väll ändå att man kommer att få många många fler sådana här dagar att njuta av under den här sommaren det är jag säker på.

Hoppas att eran påskhelg också har varit fin och ni får ha en underbar annandag påsk.

Kram 🌸


Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Hörs som en mycket skön påsk🐣 men bada nej tack
Mycket fina bilder 👍🏼
Ha en fin o bra dag, fina du💕
nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Det blev en mycket fin påsk. Tack snälla fota är en lite hobby för mig tycker det är jätte kul. Du får ha en fin dag du med stor Kram 💗🌸💗
nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En härlig Påskhelg vädret har bjudit på
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Ja visst har det varit underbart jag har följt din blogg och eran mysiga påsk. Kram 💗🌸💗
nouw.com/minresatumörmittliv