En helt oplanerad lördag

Idag så ville inte riktigt min kropp vakna till liv, jag känner mig så enormt trött. Jag önskar så att jag fick sova ut ordentligt någon gång för det skulle min kropp behöva.

Just nu och där mitt smärt skov för tillfället har satt sig i kroppen påverkar min sömn väldigt negativt.

Kanske så bidrar också det mulna vädret lite idag till tröttheten som jag känner och regnet känns som att det hänger i luften men förmodligen så är det inte det som påverkar mig.

Det blev ändå en bra fredag igår. Jag blev väldigt trött efter besöket hos frissan men det var inget annat att vänta.

Maken hade gjort iordning lite fredagsmat tills jag kom hem det blev köttfärslimpa på en bädd av potatis,lök, morötter i ugnen, det var riktigt gott.

När vi satt på altanen så dök min mamma upp med en påse marknads nougat ifrån marknaden i stan den är ju farligt god.

Det var så pass varmt igår kväll så man kunde sitta ute och äta. Lite senare på kvällen så gick vi en skön promenad.

Det gäller verkligen att passa på att njuta så mycket man kan av dessa kvällar.

Idag så skall det regna på eftermiddagen så det blir nog en skön och lugn inne dag med vila för det behöver jag just nu.

Det är skönt att möjligheten finns till att kunna ta dagarna utifrån vad jag orkar och klarar av. Utan den möjligheten så skulle mina sjukdomar stressa ihjäl mig och det skulle bara bli en ond cirkel av allt..

Tänk att det redan har gått tio dagar av augusti som vanligt så sitter man nästan och kliar sig i huvudet och undrar vart dom dagarna tog vägen.

Men jag kan faktiskt komma på mig själv med att vissa dagar så har jag faktiskt börjat att längta lite efter hösten. Efter den lite svalare luften även om den gör att mina muskler och leder kommer att smärta mer så är det ändå något visst med den svala och krispiga höst luften.

Och för att inte tala om alla dessa härliga färgspel som naturen kommer att bjuda på det är ju så vackert.

Men först så ska vi ha några veckor till av sol och lite värme hoppas jag och jag ser fram emot våran semester vecka. Jag längtar.

Snart så skall man börja med den där roliga packningen där man som alltid stoppar ner betydligt mer saker och kläder än vad man egentligen behöver.

Hur packar man lagom? Jag lyckas då aldrig.

Men jag skall verkligen försöka att packa mindre denna gång och stugan har både tvättmaskin och torktumlare så det är ju faktiskt bara att tvätta lite om det behövs.

Man brukar däremot varje gång som man packar inse hur mycket kemiskt man använder och hur mycket saker man faktiskt har bara för huden, håret osv och som man vill ha med. Nästan så att man blir lite mörkrädd.

Nu så skall jag fortsätta att titta på det sista av nyhetsmorgon och bara njuta av min trötta morgon. Och hoppas att det blir lite bättre under dagen.

Ni får ha en fin lördag 🌸

Kram K


Ps

Där sitter kärleken och jag, vi är i Varberg på västkusten och det är den 10 Augusti År 2009 alltså tio år sedan. Det är min syster som tagit fotot på oss.Tänk vad tiden går fort.

Gillar