En helt oplanerad fredag är här

Idag så vaknade jag riktigt tidigt igen så jag drog på mig morgonrocken och tassade ut ifrån sovrummet.

Ute så var det kallt och det kändes även kallt inne och det kanske är dags att dra på mina element lite till.

När jag ändå kom upp så tidigt så tänkte jag vårda mitt hår lite extra idag så jag gjorde en djuprengörande schampoonering och sen handdukstorkade jag håret och satte i en olaplex behandling.

När jag hade gjort min tumör operation och sen där samma höst så i och med den skrubb som jag hade duschat i , situationen, stressen, medicineringen med morfin och uppe på det slingorna jag hade i håret så rasade mitt hår av. Det blev torrt risigt och gick av jag tappade så mycket så att min tjocklek på håret minskades med hälften.

Min räddning då blev sen olaplex behandlingen när jag hade upptäckt den. Den innehåller molekyler som bygger upp håret igen och är fri från olja och silikon.

Denna unika molekyl sammanlänkar sen svavelbindningarna i håret och gör håret starkare. Vilket skulle kunna liknas med att Olaplex är vad kalcium är för ditt skelettet.

Jag var nog väldigt skeptisk när jag skulle prova denna behandling första gången men ju längre man har använt produkten så märker jag verkligen skillnad på håret.

Dock så skall inte produkten tas för att ge fukt för det gör den inte utan den är mer en stärkande behandling så bäst resultat får man om man sen också använder protein- och fuktgivande produkter efter och där emellan..

Man skall börja med ett djuprengörande schampoo så man får bort produkt rester och sen låta den verka i minst tjugo minuter men gärna i fler timmar. Jag brukar se till att ha den i minst två timmar men vissa gånger så sitter den i så länge som sex timmar.

Vissa har den i över natten.

Mitt hår fick lyster igen, blev friskare och det har lagats och går inte av lika lätt och jag kan varmt rekommendera den här produkten som heter Olaplex no3.

Jag tycker att det kan vara mysigt att ta en liten hemma spa dag ibland och pyssla om både håret, huden och själen.

Och det passar ju jätte bra nu på hösten.

Idag så har jag faktiskt inte något alls inplanerat utan jag har en hel dag ledig och tid för lite vila och återhämtning.

Det är något som jag verkligen behöver.


Jag önskar er en underbar och mysig fredag.


Stor Kram K

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
Det märket känner jag igen, en vårdtagare i mitt jobb har shampoo och balsam i det och talade mycket gott om det.
nouw.com/liilah
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Jag är alltid lite skeptisk till saker som alla säger är så bra *ler* men på denna produkt stämmer det verkligen. Ha en fin dag 💗
nouw.com/minresatumörmittliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, det är lite kallare idag. Trevlig helg❤
nouw.com/enitalienareisverige
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Ja riktigt ruggigt. Tack och du får ha en fin helg du med. Kram ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hemma SPA är en lisa för själen
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,