En helg fylld av så mycket och en gnutta julkänsla som smög sig på

I fredags så tog vi en tur till Julita gård och den årliga julmarknaden som pågår i tre dagar. Vädret bjöd på en ganska okay dag men det var lite grå mulet och grå kallt.

Det var ovanligt många besökare där när vi kom dit men det är ju bara kul att det går bra för arrangörerna.

Det fanns allt ifrån delikatesser, smycken, hemslöjd och mycket annat att välja mellan.

I matboden finns allt från korv, bröd, enbärsmust, svagdricka, glögg, sill, te, kaffe, sylt, marmelader, marsipan godis det finns så mycket gott att smaka på. Så det är väl värt ett besök. Jag köpte med mig lite hundra procentig saffran hem så det blir spännande att se om man märker någon skillnad vid kommande julbak.


Bara den fina miljön kring Julita gård gör att det är väl värt ett besök. Det ligger precis vid vattnet och där ligger även ett mysigt Cafe som man kan besöka även andra tider på året.

Det fanns möjlighettill att få en åktur med häst och vagn vilket är mysigt för både barn och vuxna.

Vi kom hem med lite smått och gott mest då ärbart sådant som nu göms undan och som sedan plockas fram lagom till julhelgen.

Vi avslutade julmarknaden med den årliga skinkmackan på det mysiga lilla cafet som finns där. Dock hade man missat lite i att få till den där riktiga julstämningen inne på cafet som det brukar vara och det var lite synd.

Efter julmarknaden så åkte vi hemåt för lite fredags mys.

Helgen har varit ganska intensiv med firande av en 60-åring på lördagen och sen på söndagen kom min brorsdotter för en heldag vilket var jätte mysigt.

Vi åkte till en handelsträdgård för lite köp av nya blommor och där finns ju även mycket annat i form av present saker och inredning. Brorsdottern fastnade för en uggla som hon fick av mig. Väl hemma igen blev det ett skogs besök för att hitta en bra gren till ugglan.

Det var rättså kallt och friska vindar när vi gick mot skogen igår. Men ändå skönt om man bara har varma kläder.

Väl hemma igen så blev det lite gott framför tv:n och mys till lite tecknade julfilmer och att bara få umgås tillsammans det var jätte mysigt vilket det alltid är att få träffa henne.

Så min helg har varit ganska intensiv måste jag säga jag var lite rädd för att det skulle bli alldeles för mycket för mig och visst det känner jag av att det blev på ett sätt.

Men det var så väl värt det.Hur är det för övrigt med allting då....

Jo jag har haft en hel del jobbigt med  stickande nervsmärta över operations området igen och det är en jobbig känsla. Jag blir även extra känslig för berörning bara om något sitter åt lite för mycket ett klädesplagg så provocerar det över det opererade området.

Jag dras ännu med den envisa hostan jag haft sedan mina lungblåsor föll ihop som en komplikation av min operation. Jag tycker dock att hostan har ökat i intensivitet.

Det blir att den irriterar över bröstkorgen då det blir en ansträning varje gång en host attack kommer. Men hostan kommer och går.

Röntgen undersökningen, den kontroll röntgen som jag var på för någon vecka sedan resulterade i att något nämnts om att det bakom bröstbenet och uppe vid bröstbenet nämns ett fynd. Att det finns något kvar där något som man kallar rester och vad det innebär har jag ingen aning om och inget jag fått svar på än heller.

Utan jag kommer nu att bli kallad till en läkarbesök och det kommer då att bli genomgång där.

Tankarna började snurra på mig direkt när jag hörde detta vad innebär det? Finns det tumör rester kvar, eller är det thymus vävnad eller vad är det.

Men jag kommer att bli tokig på allt funderande kring vad det kan vara och man vill verkligen inte tänka tanken på att behöva gå igenom allt som jag gjorde i somras ytligare en gång.

Men jag försöker att inte fundera så mycket på allt utan jag lägger det lite åt sidan så länge och väntar ut besöket som jag kommer att bli kallad till och ser vad läkaren kommer att säga jag skulle även få se mina röntgen plåtar då vilket kan bli intressant då jag inte har fått se tumören jag bar på.

Så jag håller både tummar och tår för att det inte är alltför negativt det som hittats.

Så som vanlig, andas ta en dag i taget och försök att hålla lugnet. Jag kan inget göra något åt det just nu ändå utan jag får förlita mig till läkarna.

Och jag fokuserar på att ta en dag i taget.
Gillar

Kommentarer