En helg fylld av pyssel

Nu börjar det där pysslandet inför advent att närma sig mer och mer.

I fredags så satte maken och jag upp lite slingor i vårat träd på baksidan av huset. Vi brukar alltid ha en gran men i år så provade vi något nytt jag tycker alltid när man är ute på promenad och går förbi andras tomter och ser dessa belysningar att det är så himla fint när dom har ljus i träd och buskar.

Så då bestämde vi oss för att ha en belsysningen i trädet och vi blev jätte nöjda med 400 tindrande ljus nästan som små stjärnor och det sköna är ju att i detta mörka november väder som vi har nu så lyser ju detta upp i mörkret.

Igår så blev det lite pysslande det blev att måla en tomte samt göra armband med texten ” Fuck cancer ”. Jag är absolut inget proffs på att måla men får göra sitt bästa.

Det är alltid lika kul att pyssla men också väldigt tidskrävande det insåg vi nog alla tre igår med våra tomtar som skulle bli målade för det tog tid. Och jag är riktigt imponerad av min brorsdotter över hennes tålamod till att få klart sin tomte.

Det blev lite gott till fika emellan pyssel stunderna och vi avslutade med en pizza på kvällen.

Min brorsdotter skulle sova över hos sin farmor med sin hund Dagny hur söt är inte hon 😍 Som ett litet levande gosdjur och full av energi det är en så himla härlig hund.

När jag väl kom hem igen så var jag så enormt trött och slut som om hela jag hade lagt av och tyvärr så är inte min ork den bästa just nu. Men ibland så får man ta sådana här stunder och dagar och sen ta smällen iform av trötthet och värk efteråt.

Man har ju ändå gjort något kul och mysigt.

Så nu kommer det att bli lite vila för mig för att försöka att bli lite bättre.

Att ändå få denna mys stund med fasters älskling är guld värt. Den lever jag på länge och tack till mamma som ordnade detta ❤️

Gillar