En helg av julshopping, julfika, pyntning och baciller.

Denna vecka har varit ganska hektisk, i fredags så tog jag en julshopping med min mor. Det blev en julklapp inhandlad och det var den sista som jag hade kvar, det är så otroligt skönt att vara ute i tid och slippa denna stress i december.

I lördags så skulle jag bara ha en lugn dag med det slutade med en julfika vid handelsträdgården. Jag gillar verkligen Barbros cafe det är ombonat och mysigt där.


Dom hade ett erbjudande i helgen på skinksmörgås, saffrans längd och kaffe/te det var jätte gott.

Cafet var så fint inredd inför advent och julen med ljusstakar och en tindrande gran.

När vi väl var påväg hem från cafet så ringde min bror och Nova hade det tråkigt tyckte hon så vi fortsatte mot stan istället och hamnade inne hos dom med lite fortsatt lördags mys med fasters älskling.

Vi tog sen en skön promenad till affären, det var rätt så kallt ute och den kalla luften fick huden att knottra sig på benen då jag var alldeles för tunt klädd.

Men jag var ju inte beredd på den sista utflykten. Men jag gillar den här krispiga luften som är nu.


Sen så spelade vi lite spel.

Min värk har tyvärr ökat rejält nu i och med det kalla vädret det är rättså jobbigt och det sållar energi. En baksida när man har reumatisk värk och vintern kommer.

Helgen har gått rasande fort lite som vanligt och på söndagen så skulle vi åka till scouternas julmarknad men där och då tog den planen slut.

Då jag vaknade upp med halsont och lite feber så det var jätte tråkigt att missa julmarknaden som fasters ❤️ Skulle vara med på.

Men så är livet ibland man lyckas inte alltid med det som man har planerat. Utan det blev istället att hålla sig inne och kurera sig.

Så jag fick ligga under filten istället och lyssna på julmusik.

Jag känner att jag nu ser fram emot julen lite extra i år efter mitt positiva besked. Jag har säkert många jobbiga känslor som kommer att komma till och från och som behöver bearbetas men just nu så känns det så himla skönt och beskedet har nu börjat att sjunkit in lite men inte helt.

Men jag känner mig ändå så lättad inombords.

Och det är otroligt skönt eftersom det har varit så tungt sedan jag insjuknade.

Så nu blickar vi framåt och tar dom känslor och händelser som kommer på vägen.

Idag så känns mitt huvud som om det blivit överkörd och halsen värker än så det blir vila nu.

Ni får ha en fantastisk måndag ❤️


Gillar

Kommentarer