En härlig sommardag

Idag så är det en sådan där härlig sommardag som jag bara älskar det är lagom varmt i luften, solen strålar från en klarblå himmel.

Fåglarna kvittrade utanför fönstret när jag vaknade i morse, grannarna donar på sina tomter man kan höra porslin som klirrar på långt håll i fjärran man fikar och äter mat i sina trädgårdar det är en sommaranda i luften.

Och jag skall bara njuta och samla kraft idag.

Maken har skämt bort mig dom sista dagarna med att bjuda på både rabarber paj med hemmagjord vaniljsås och hembakt kladdkaka, glass och våra egen odlade frysta jordgubbar som vi hade kvar i frysen från förra året.

Kan man skylla sin allt för runda mage på allt detta kanske 😊

Allt smakade riktigt bra i varje fall.

Det bor nog både en liten bagare och kock inom honom för det brukar bli riktigt gott det han gör.

Vi delar nog både ett intresse för bakning men framför allt matlagning. Jag tycker att det är som allra roligast när man inhandlar ingredienser utan någon direkt plan eller recept och mixtrar ihop en god rätt.

Fria händer att göra precis det man vill göra det brukar bli som allra bäst då tycker jag. Sen är det bara att duka upp lite fint och avnjuta det man skapat i grytan.

Vissa dagar nu på sommaren så kan nästan sommaren stressa mig lite, annars så älskar jag den. Men det är så mycket man vill hinna göra på sommaren, planera för en eventuell semester, hinna göra det som behövs hemma, utflykter, träffa vänner och samtidigt i allt detta också skapa en massa fina minnen.

Tyvärr så sätter ju den lilla minimala ork som jag har stopp för det många gånger, hur gärna jag än vill så strejkar och värker kroppen.

När värken går ändå ner i bindväven och på nerv nivå då räcker inte ens min envishet till alla gånger. Det gör så ont så det går inte att röra sig ordentligt då är  tårarna nära och man får känna sig besegrad. Något jag verkligen hatar att få känna.

Men det gäller ju också nu i sommartider att inte hamna i den fällan att sommaren endast kommer att bestå av en massa prestations krav.

Då glömmer man ju bort att leva och vara i nuet.

Idag så ska jag vara i nuet ta allt som det kommer , njuta av solen och värmen, läsa den där boken som alldeles för länge har legat och väntat på att bli läst. Tjock drottningen av Moa Herngren.

Jag har läst hennes andra böcker också och gillar hur hon skriver sina böcker jag slukas med i berättelsen och vill inte sluta att läsa. Det måste ju ändå vara ett bra betyg för en bok.

Ni får ha det så underbart nu i detta fina sommar väder.

Kram 🌸

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Så gott och vackert hus ♥️
nouw.com/densaknadefamiljen
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Det var gott 😋 Och tack snälla det är min lilla ” pärla ” ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv