En dag av lite lyx hos frisören.

Idag så har det varit en kall dag ute men ändå så himla fint med strålande solsken och gnistrande vit snö.

Imorse så vaknade jag och kände mig förkyld med ont i halsen och lite snorig men hur det än var så kändes det lite bättre sen när jag hade fått vara uppe ett tag och det var tur det för jag hade mitt efterlängtade besök hos frisören.

Och efter lite vinter nu så behövde håret klippas lite och vi tog topparna och färga lite bottenfärg och sen en nyansering på det.

Tänk vad ett sådant besök kan pigga upp ändå man får gå till bästa frissan och prata lite samt bli lite ompysslad. Och medans färgen verkar så blir jag alltid bjuden på en god kopp te med tillbehör.

För mig så betyder den här stunden mycket.

Sen så är ju inte känslan så dum heller när man går därifrån med nya fresha toppar och ett glansigt hår helt fri från dessa små gråa hårstrån som kommer varesig man vill det eller ej.

Dock så kan jag ju vara helt säker på att dom små rackarna kommer ganska så fort tillbaka igen 🙈 Mitt hår vöxer ca 4-5 cm nu på vintern och detta på bara åtta veckor så det går ju fort.

Idag så är det redan torsdag och jag vet knappt vart den här veckan tog vägen,

Men jag vet en sak det blir en helt oplanerad helg som jag kan göra precis vad jag vill och känner för detvär ändå lite lyxigt. Men det blir nog också lite vila för mig och kanske borde jag ta tag i och läsa den där boken som har legat alldeles för länge nu och väntat.

Nu på kvällen så tog maken och jag en längre promenad i det kalla vädret termometern visade -11 grader men det var ändå jätte skön ute och ibland så kan till och med lite varmare väder ändå kännas kyligare än vad det gjorde nu. Men visst man kom in med en vit frost kant på mössan och halsduken.

Inatt så hade jag en lite bättre natt med lite mindre smärta så jag fick faktiskt sova lite mer normalt och det gör ju ändå skillnad även om jag ligger efter massor i sömn. Så det vore otroligt skönt att få några fler sådana nätter.

Nu så ska jag krya upp i soffan under filten och se lite på tv och kanske dricka något varmt för halsen det skulle jag behöva.

Det finns dock en sak som jag kan sakna nu dessa kalla dagar och det är kunna tända en brasa inne och sitta och mysa till värmen och dess sprakande ljud. För det är så himla mysigt. Det får väll vara en liten dröm och vem vet en dag kanske den kan förverkligas med.

Ni får ha en fortsatt fin kväll 💞

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Besök hos frissan är bland det bästa
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Håller med då känner man sig ompysslad 💞
nouw.com/minresatumörmittliv