En bra namnsdag

Jag har haft en skön sommardag men nu så börjar jag att känna mig väldigt trött.

Jag hade min namnsdag idag och jag blev då lite lyxigt bjuden på en namnsdags fika. Så vi åkte till det mysiga fiket Sigridslund som ligger ute på landet i en gammal skola.

Allt hembakt och välsmakande.

Jag åt en jätte god räksmörgås på hembakt bröd så himla god. Vi satt uppe på deras stora uteplats och nere på gräset fanns det gått om bord och allt var med avstånd till varandra.

Efteråt så blev det en budapestrulle gjord på mandel istället för hasselnötter vilket passade mig perfekt eftersom jag inte tål hasselnötter och den var jätte god.

När vi åkte hem så tog vi en annan väg så vi kom över Nyköping men vi stannade aldrig till där utan åkte vidare hemåt och sen svängde vi in vid Bettna och tog små vägar hem istället och det är både fint och mysigt på sommaren.

Vi stannade till vid ett ställe i skogen där brukade min morfar för länge sedan när jag var barn hämta källvatten och vi skulle titta hur det såg ut.

Den fanns kvar men vi smakade dock inte på vattnet men det var klart och fint.

Även om inte promenaden var lång in i skogen så kände jag ändå skogens härliga dofter och hur lungt och skönt det är i skogen. Det är absolut den bästa avstressande stället som finns.

Nu blir det att mysa en stund i soffan med lite tv och tända ljus innan det är dags att sova

Hoppas att ni har haft en fin dag.

Kram 💕

Gillar