Detta är något som jag verkligen älskar att göra

Det finns alltid många saker som kommer upp i huvudet när man ska skriva om något som man gillar att göra.

Men en sak som jag fullständigt älskar att göra när muskler och leder tillåter det så är det att baka.

Jag gillar att baka både fikabröd och matbröd men eftersom maken och jag försöker att hålla igen på fikabrödet så satsar jag just nu på matbröd.

Det var faktiskt en av dom sakerna som jag lovade mig själv nu inför hösten att baka mer matbröd för det smakar så mycket bättre än köp bröd och man vet vad man har i det.

Idag så blev det fyra morotslimpor ur boken Lindas matbröd som för övrigt är en jätte bra bok med enkla och jätte goda recept jag har även hennes julbok och väntar nu på att få hennes nya matbröds bok i slutet på september då jag har förbeställt den.

Jag har provat ganska många av hennes recept då jag även följer henne på facebook och allt har blivit jätte bra och gott.

Hur smakade då limpan, inte för att skryta men gudomligt. Finns det något godare än att skära upp en smörgås av den ny gjorda limpan ni vet medans den fortfarande är lite ljummen och sen låta smöret smälta lite det är så gott till en kopp te.

Bakning för mig är avkoppling och glädje och en stund där man bara kopplar bort allt och jag känner mig mig jätte lycklig för att jag orkade genomföra bakningen idag även om jag nu känner av det.

Så en av alla dom saker som jag älskar det är bakning.

Vad tycker ni är det kul att baka?

#nouwseptemberchallenge

Gillar