Det var en strulig tisdag igår.

Vissa dagar går fortare än andra och igår så var det en sådan dag som bara rusade förbi.

Jag har det ganska tufft idag med smärta efter tisdagens strul och fix här hemma. Det blev betydligt mer för min kropp att ta reda på än vad jag klarar av. Även denna hemska nervsmärta över det opererade området började att jäklas med mig.

Ni vet ju att jag skrev om att vi skulle få nya bäddmadrasser igår.

Allt var ju inbokat och klart med dhl, jag hade även fått en bekräftelse på detta både via sms och mail under måndagen.

Jag var uppe tidigt igår och river då bort allt i sängen och förbereder för dom nya madrasserna och det liknar nog mer ett bombnedslag här med täcken, kuddar, överkast och dom gamla madrasserna som jag slängt i datarummet på golvet.

När jag är klar med allt detta så sätter jag mig en stund i soffan och väntar. Sen kommer då det meddelande som jag absolut inte ville ha ” Vi måste tyvärr omboka eran hemkörning för vi kör inte ut till eran adress på tisdagar, utan bara måndagar, onsdagar och fredagar ”

Jag blev milt sagt lätt stressad för där sitter jag i all röra och vet inte vad jag ska göra. Jag orkar inte göra om allt detta igen imorgon.

Och till saken hör att jag ringde personligen till dhl på måndagen och bokade in hemleveransen och får då till svar av dom att vi kör ut alla dagar i veckan.

Jag ringer sen upp terminalen och tjejen jag pratar med hör nog på mig att jag är stressad. Jag är då inne på att sätta mig i bilen och åka dom nästan 14 milen fram och tillbaka för att hämta paketet.
Något som jag dock varken har lust, ork eller energi till att göra.

Dock så vet jag inte heller om paketet skulle gå in i vår lilla bil.

Tjejen på terminalen säger då till mig att det ska gå bra och det förstår jag ju för då spar ju dom in sin resa trots att dom får betalt.

Vi pratar sen lite till och jag säger sen hur långt jag har att åka och hon frågar mig då vad som är i paketet och jag säger att det är två bäddmadrasser då säger hon ” du det är vårat ansvar att se till att du får paketet idag då du är lovad det. Så jag fixar detta ”

Jag drar en lättnande suck!

Så en och en halv timme senare så kommer då vårat paket med en vanlig taxi till oss och allt står dhl för.

Så tummen upp för dom!!!

Och jag har sovit som en prinsessa inatt på våra specialsydda madrasser just för oss, så härligt och vilken avlastning jag fick för hela kroppen. Det behövde min smärtande kropp.

Men dagen igår tog också hårt på mig så idag känns det som om en lastbil skulle ha kört över mig.

Så nu blir det mycket vila för mig och jag har bara ett litet besök att göra imorgon och sen så checkar jag in för helg.

Det är bäst att lyssna på kroppen när den säger ifrån. Men skönt att allt löste sig till slut.

Hoppas att ni har en fin onsdag.


Kram K

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tufft att du ringde och krävde din rätt
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack ibland behöver man göra det 😊👍🏼
nouw.com/minresatumörmittliv