Det har varit lite tyst från mig

Kvällen är här och så även mörkret och jag vet att det har varit lite tyst ifrån mig nu i någon dag och det har berott på att jag inte har mått så bra.

Jag har fått lagt vissa saker åt sidan och bara varit istället.

Huvudet hänger inte helt med mig längre och det är otroligt frustrerande, kroppen är seg och trött och uppe på detta så denna smärta som jag har det har licksom blivit lite för mycket nu ett tag.

Det blir ju också sådana kontraster emellan varmt och kallt nu när hösten lite har dragit in vilket inte muskler och leder gillar.

Och sen så finns det vissa saker omkring mig nu som tar för mycket energi av mig.

Men jag får kämpa lite extra och se till att få in sådant som jag tycker om i mitt liv. Sådant som ger mig energi så jag orkar hösten och vintern.

Något som ändå har gjort mig gott nu i några dagar är solen, jag har njutit så av solen när den har tittat fram på dagen det gäller att passa på när man kan.

Så ännu är inte min solstol inplockad i garaget för hösten. Jag håller hoppet uppe om fler sköna stunder i solen med en kopp te även om man får lägga en varm filt kring axlarna.

Jag har nyss kommit hem och det var riktigt kylig luft ikväll men den där lite krispigare luften visst känns det ändå som att den innehåller lite extra syre nu på hösten. Det är bara att ta några djupa andetag och ventilera lungorna på promenaden.

Nu ikväll så ska jag värma mig med en god kopp jordgubbs te och sen blir det kanske att se ett avsnitt av serien Absentia som vi ser just nu på viaplay ganska bra faktiskt men vi är bara inne på säsong 1 än.

Så jag hoppas att jag orkar ett avsnitt innan det är dags att sova en stund.

Jag hoppas att eran torsdag har varit fin. Stor kram till er och sov gott 💕

Gillar