Det blev trots allt en ganska skaplig helg

För att skringra allt det jobbiga som pågick med mig denna helg så har jag trotsat mig själv en aning. Och försökt att få annat att tänka på.

I lördags så var jag så trött så ögonen orkade knappt vara öppna men maken och jag tog oss ändå in till stan på eftermiddagen då vi hade lite saker som behövdes från ÖB.

Efter det så var vi riktigt slöa och det slutade med att vi bestämde oss för att äta ute en riktigt god vitlöksburgare blev det. Ibland så är det bra skönt att vara lite slö men det blev också lite lagom att ta en sväng till stan och komma ut en stund, äta lite gott och se något annat ett tag.

Efteråt så tog vi en välbehövlig och skön promenad över stan solen sken men det var ändå ganska kallt i skuggan men det är ju också helt andra temperaturer i luften just nu mot vad vi har haft.

Jag fick rensa huvudet lite och dra in lite friskluft och jag njöt verkligen där på våran promenad.

Sen var det lagom att bege sig hemåt igen och sjunka ner i soffan för att se det sista programmet av Stjärnornas stjärna vi har missat några av programmet men det var ändå kul att se finalen.

Jag tycker nog att det blev rätt vinnare men å andra sidan var dom suveränt duktiga båda två och dom hade förtjänat en vinst lika mycket båda. Bäst hade varit om båda hade kunnat vinna.

Idag så har söndagen bestått av lite städning, rums mattan har tagits ut och skakats och våran skinnsoffa har fått lite kärlek. Tvätten är hängd och tvättunnan gapar nu tomt yes då är man ikapp.

Jag tycker att det är skönt att städa på söndagen och starta den nya veckan med ett rent och såpa doftande hem. Är det ändå inte en skön känsla när man vet att hemmet är nystädat.

Nu börjar söndagen lida mot sitt slut och det är snart dags att inta kudden och sängen för lite sömn. Det finns inget som jag önskar högre nu än att få sova lite längre och slippa vakna upp efter fyra till fem timmar.

Så jag hoppas verkligen att jag får lite längre sömn inatt.

Hoppas att ni haft en underbar helg och sov gott 🌙

Kram 💕


Gillar