Det blev lussekatter 

Denna tisdag försvann lika fort som den kom men så är det kanske när man är envis och fast man inte har en toppen dag beslutar sig för att få lussekatterna klara.

Jag gör allt för att få en sådan bra december som det bara går då jag istället vill satsa på vila, lugnt och återhämtning och må så bra som jag kan.

Så nu är den viktigaste bakningen klar och nu är dom i frysen och jag var faktiskt tvungen att provsmaka man måste ju veta om dom blev goda eller hur *ler*

Nu blir det lugnt för mig resten av veckan för smärtan lär öka likaså min trötthet. Jag måste inse mina begränsningar och kan inte köra på som en ångvält för då kommer väggen närmre och närmre igen och det är inte värt det.

Nu är det riktigt skönt att sitta och mysa under den mjuka filten i sofffan och njuta av dom olika ljusen som jag tänt i vardagsrumnet.

Snart är det dags för min kopp te och sen slötitta lite på tv:n innan det är dags att sova och ikväll så längtar jag verkligen tills jag får lägga mig då jag känner mig så trött.

Hoppas bara jag får sova för smärtan.

Vad har ni själva gjort idag ?

Nu så önskar jag er en fortsatt fin kväll och sen säger jag god natt.

Kram ❤️

Gillar