Det blev för mycket för mig idag

Idag höll jag inte min nivå alls när det sista skulle fixas inför jul.

Saker som skulle ordnas blev klara kroppen började signalera att nu räcker det men jag hittade då på några mer små saker som jag glömt och sen kommer betalningen i form av mer smärta i hela kroppen.

Jag är så trött nu i hela kroppen så vet inte vart jag ska ta vägen, smärtorna har gått upp mot tio dvs max på smärtskalan och jag känner mig helt gråtfärdig än en gång så möter jag min j.vla sjukdom med sin fulla kraft det blir som en käftsmäll gång på gång.

Jag vet ju om detta men ändå så gör det lika ont varje gång jag får känna på max nivån jag vill inte vara sjuk, jag vill bli frisk ett liv utan kronisk smärta måste vara himmelriket.

Jag den annars så positiva tänkaren sitter här nu och tårarna rinner på mina kinder det är just nu i denna stund jag känner att jag orkar inte mer jag ger upp, sjukdomen vinner över mig.

Jag vet att det kommer att kännas bättre om ett tag när jag släppt ur mig känslorna, jag kommer att resa mig igen och jag kommer att ta fram mitt positiva tänk igen och kämpa.

Men just nu i denna stund så måste jag få känna det jag känner för det är mänskligt.

Snälla tomten om du finns någonstans där ute så vet jag vad jag önskar mig nu mer än allt i hela världen det finns bara en julklapp som verkligen vore den bästa.... att jag fick bli frisk.

Kram och sov gott

❤️

Gillar