Det blev en utflykt till Norrköping idag

Är hemma sedan några timnar från norrköping dit det blev en tur idag. Vi fyndade helt nya vinderdäck av en kille som snarare skänkte bort dom än tjänade något på dom.

Fyra stycken hakkapellitta dubb det ska visst vara ett bra märke vi har aldrig provat det förrut. Mönsterdjupet var nyskick han hade köpt dom förra hösten men sen bytt bil 1000kr är ju helt okay då vinterdäck är en kostsam historia.

Vi blev i varje fall väldigt nöjda och hur tacksamma vi var över affären sa vi till killen.

Vi tog faktiskt med oss smörgåsar på resan så det blev en fika i bilen på en parkering utanför plantagen ända stället i hela norrköping som var lugnt tror jag för det såg ut att vara mycket bilar på alla parkeringar som vi såg och visst det kanske inte låter så lyxigt men det var faktiskt mysigt.

Och i corona tider och då jag är i riskzonen så tar jag inga som helst risker.

Det märktes på hemvägen att klockan är ändrad till vintertid då mörkret föll fortare idag.

Men hemresan gick bra och sen så stannade vi till vid kyrkogården när vi kom hem och tända en fin lykta i glas med hjärtmönster från mamma och mig.

Nu har jag tänt ljusen här hemma och krypit upp i mitt soffhörn och där tänker jag stanna resten av kvällen. Mina tankar finns på mormor.

Jag känner mig ganska trött nu men är ändå så tacksam över att ha fått sett något helt annat idag men jag skulle ju önska att corona var över och att man bara kunde göra det man vill och gå fritt överallt men det är jag nog inte ensam om att känna.

Hoppas att ni har haft en fin söndag och jag önskar er en fortsatt fin kväll.

Kram ❤️

Gillar