Dagen som skulle bli en bra dag blev en ren skit dag.

Jag har lagt av totalt, orken är noll och den berömda väggen är nära och det känns som att jag står och flåsar mot den.

Jag skulle bara snabbt in till stan och handla lite mat idag men väl inne på ica så ville benen knappt bära mig längre och jag kände mig skakig i hela kroppen och smärtorna ökade i kroppen.

Jag tar lite att äta men det hjälpte inte.

Är så otroligt trött på detta nu orkar inte med det längre. Jag vill helst bara sätta mig ner och släppa ut alla känslor och gråta tills det inte finns några tårar kvar längre för det är tufft nu och något är det som inte alls är bra med mig det känner jag.

Blek och mörk under ögonen. Undrar om min autoimmuna järnbrist spökar med mig kanske borde jag kolla upp det igen.

Igår slog jag även i en stol precis över bröstbenet och vävnad där jag är opererad smärtan som spred sig kan jag inte ens att beskriva. Det gjorde så ont.

Idag har jag haft ont över det området och jag vet inte om det är vävnaden, nerver och ståltråden dom dragit ihop bröstbenet med eller en kombination.

Skönt att denna skit dag är över det är sådana här dagar som man bara vill ge upp men jag ska kämpa vidare.

Jag begär inte att någon ska förstå hur det är att leva med kroniska sjukdomar. Men ibland vore det skönt och en tröst i allt.

Ibland slår sjukdomarna undan benen rejält precis som dom gjorde idag.

Kram K


Gillar

Kommentarer

Rosemarie
,
Kramisar ❤️❤️❤️nouw.com/rosemarie
itismadeby
,
Att leva med kronisk smärta är inte något roligt. Jag har mina smärtor i knäna, men det är knappt så att jag vill kalla det kronsika smärtor då jag ändå klarar av att leva mitt liv utan att det hindrar mig - det gör sig påminda ja, men det hindrar mig inte.
Jag tycker att det är så otroligt bra att kunna få möjligheten att läsa om hur personer som verkligen har kronisk smärta, personer som verkligen hindras genom sin smärta att leva "normala" liv utan hinder. För det är endast genom att få kunskapen som man kan förstå - o dom som är bäst att få den kunskapen genom är just ni som vet hur det är, det är ni som kan dela med er o få andra att verkligen förstå.

Ha en så bra dag du kan - <3 kramar
nouw.com/itismadeby
MinResaTumörMittLiv
,
Tack snälla för dina fina ord jag blir riktigt rörd. Men jag instämmer i det du skriver och att ha smärta i sina knän kan vara nog så jobbigt. Stor Kram 💗nouw.com/minresatumörmittliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229