Det blev en mysig men trött höstdag

Dagen blev lugn förutom en veckohandling men det var inte så mycket som vi behövde och det var skönt.

Vi åkte ner mot vårat smultronställe där vi brukar vara på sommaren men som är precis lika fint nu på hösten med.

Det var varmt i luften och vattnet var precis spegelblank, det var tyst och lugnt så otroligt härligt det ända som hördes på väldigt långt håll var en gräsklippare.

Det var mycket moln men ändå uppehåll så vi gick en promenad och bara njöt. Stressen fullkomligt rasade av mig och jag kände ett lugn.

Förmodligen så är det hormonerna som spelar mig ett spratt igen så otroligt jobbigt detta är och jag känner mig ganska nära väggen igen. Men det finns också andra orsaker till det.

I ärlighetens namn så mår jag inget bra alls just nu och jag är konstant trött men jag får ändå inte sova så mycket på nätterna inte så som jag skulle behöva. Det är som en ond cirkel.

Jag måste få lite lugn och ro samt slippa allt som har med stress att göra men det är svårt för även all smärta i kroppen stressar mig ju varesig man vill det eller ej. Och den är ju omöjlig att få bort när den är kronisk.

Jag önskade mig verkligen en bättre höst i år än vad mina två senaste har varit men tyvärr så ser det mörkt ut. Jag skall också försöka att få tag på min behandlande läkare nu.

För något måste göras.

Och tills det sker att jag får till en läkartid så måste jag orka ta mig ut i naturen för där får jag lite ny kraft att orka kämpa det kände jag idag.

Träden är jätte fina ute nu och löven har börjat att falla och kommer det nu lite kallare nätter vilket det ska göra så tror jag det kommer att gå fort.

Så jag vill verkligen se mer av alla färger innan det sker.


Jag var tyvärr tvungen efter ett tag att avbryta denna härliga promenad och ta tag i handlingen och sen var det skönt att få komma hem igen innan jag stupade.

Nu så skall jag tända lite ljus och så ska jag se barncancergalan ett otroligt jobbigt men ändå så viktigt program.

Jag önskar så att inte någon skulle behöva att drabbas av cancer. Och barn jag finner inga ord för barn ska inte få cancer det är så fel 💔

Ni får ha en fin kväll.

Kram K

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Så underbara bilder ger lugn bara att se dem,
Önskar verkligen att du skulle få må bra varje dag💕
Barncancer galan är viktig, blir så berörd och ledsen i flera dagar efter.
Ingen ska ha eller då det😓😢😓
Kram på dej ❤️
nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Åh vad kul att du tycker det 😊
Och tack fina Inga det gör jag med❤️
Samma här det blir nog en stor klump i halsen ikväll är jag rädd för. Kram tillbaka ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv