Det blev en lång dag

Det blev en lång dag idag och när vi åkte hemifrån så låg det lite pudersnö på marken när vi kom hem är det helt igen snöat.

Det har fullkomligt vräkt ned så det gick inte fort med bilen utan vi körde bara i sextio men det är bättre att komma hem hela än att det händer något.

Som ni ser så hade vi till och med snöstjärnor på fönstret.

Mötet och samtalet gick bra självklart jobbigt men väldigt bra samtal där tankar bollades och jag tror att maken tyckte det var skönt.

Efteråt så knorrade våra magar och eftersom det var matdags så chansade vi om det var lugnt på ett ställe där vi brukar äta mat fast inte gjort nu pga corona och det var lugnt.

Man är ju inte bortskämd med att äta ute längre men resturangen hade gjort så att allt var corona säkert ordnat och vi satt i det inglasade uterummet med infravärme och rummet höll tjugotre grader så det var varmt och skönt alldeles ensamma.

Maten smakade som alltid jätte gott och efteråt satt vi bara och pratade om allt.

Det är skönt att bara kunna sitta och reflektera och bolla tankar. Emellanåt fylls makens ögon med tårar och det är mycket som släpper nu på honom och endel kommer på längre sikt att kännas bättre och vara bra.

När man blivit så illa behandlat och sårad under så många år så sitter ju dessa klor i och för att inte tala om såren och det tar då ett tag att förstå.

Nu har jag tagit en lång och skön dusch och snart så blir det en god kopp te och sen ska jag bara finnas där för min fina make.

Älskar honom så mycket.

Kram ❤️

Gillar