Det är långsamma dagar

Förra torsdagen så var jag en snabbis i Eskilstuna trots att jag inte mådde bra.

Sedan dess så har jag inte varit utanför dörren jag växlar mellan soffan och sängen och det är inte riktigt min grej då jag lätt blir rastlös.

Jag byter mellan att kolla lite sociala medier och tv men det har jag snart också ledsnat på. Och jag känner mig rättså värdelös då jag inte orkar fixa så mycket här hemma nu.

Jo visst ja jag höll på att glömma jag handlade ju hemma från soffan igår 😉 men det var ju inte så betungande och maken fick idag hämta kassarna.

Och då köpte han med en god semla till eftermiddags fikat.

Det är ju förmodligen ett virus jag åkt på och det vill ju inte ge sig, det svider i halsen och luftvägarna är tunga och jag känner mig allmänt sjuk.

Men jag har också tänkt på vad mycket tid man får för sina tankar när man bara vilar dagarna igenom och det är något som jag gillar om man nu ska hitta något positivt med allt.

Jag gillar när det blir lugnt och tyst och jag bara får vara där med mina egna tankar. Ibland är det även då som man kommer fram till och löser saker som bäst.

Jag hoppas att våren snart kommer igång men redan i mina nyhetsflöden på facebook så kommer det fler och fler vårtecken och det gillas.

Jag älskar den här tiden som vi nu går till mötes ljuset är det ju redan stor skillnad på och om bara två och en halv vecka så går vi över till sommartid.

Jag längtar efter våra mysiga turer ut i naturen med en fika korg kanske vid en sjö, även efter solens värmande strålar och att få se allt börja väckas till liv i trädgården igen och efter min sköna solstol där fåglarna kvittrar precis ovanför huvudet.

Tänk att jag som alltid har varit mer en höst och vinter människa kunde gå över till att bli mer vår och sommar människa kanske så beror det på åldern ju äldre vi blir ju mer behövs ljuset jag vet inte.

Och fortare än vi vet så sitter vi där till fågelkvitter, solens strålar och den ljumna luften det ska bli underbart.

Längtar ni ned?

Kram 💕

Gillar