Denna röda rikedom som jag har i min hand

Helgen har än så länge bjudit på ett kanon väder och det har varit riktigt varm och idag så ska det nå rekord temperatur på hela 31 grader..

Tyvärr så kommer sen svalare väder in igen för några dagar. Men visst regnet behövs för det är torrt ute.

Något som jag tycker är en riktig rikedom är när man står där med sin allra första mogna jordgubbe i handen vilken lycka och om den sen smakade magiskt.

Att bara kunna gå ut och plocka dessa godingar i trädgården är en lyx och det är verkligen sommar för mig.

Vi fick några jordgubbsplantor av grannen när vi flyttade in -99 och som hade en underbart god jordgubbssmak och dom var väldigt söta i smaken.

Vi har genom åren förnyat dessa plantor men sen ville dom inte mer så vi fick införskaffa nya plantor och nya sorter. Tyvärr har vi inget namn på dom som vi hade hafts så länge och det var riktigt synd.

Vi har nu två olika sorters jordgubbar som heter smulgubbe och polka och dom är goda, dock inte alls samma smak som våra förra hade.

Det var en riktigt skön och varm kväll igår men rejält med mygg så det var svårt att sitta ute då man blev helt uppäten. Vi satt ett tag sen gav vi upp.

Trots att vi hade väldigt varmt inne i natt så har jag faktiskt sovit riktigt bra, synd bara att man ligger efter så mycket i sömn men en natt är bättre än ingen.

Jag hade tänkt att komma igång och kolla någon ny serie men har inte kommit till skott med det än. Man är ute in i det längsta nu på kvällarna innan det är dags att krypa ner i sängen för lite sömn.

Så vi har knappt tv:n på alls men det är samtidigt en skön paus ifrån den. Men nu när det ska bli lite kallare väder i veckan så kanske det blir att starta upp någon bra serie ni får gärna komma med förslag.

Nu så skall jag bara ha en skön och lat söndag i trädgården och njuta av blommorna, mina rosor börjar så sakta att slå ut nu.

Jag önskar er med en fin söndag /K


Gillar

Kommentarer