Den sista lördagen i Juli månad.

Fredagen gick emot lördag och luften blev riktigt sval endast femton grader varmt hade vi. Det var dock svårt att vädra in den svalare luften för i sovrummet så hängde den kvava luften sig kvar.

Jag tassade ut lite senare i går natt i bara morgonrocken och tog lite luft det är ju så enormt tråkigt att gå miste om dessa fina dagar som är.

Men min andning är fortfarande så pass påverkad av infektionen så dessa varma dagar skulle ta knäcken på mig ute.

Så inne har jag det bättre just nu med stängda dörrar och fönster och med fläktens surrande ljud och vindpust som svalkar mig.

Men på kvällen så tar jag mig en liten tur i trädgården i varje fall.

Kroppen är seg och trött och jag känner mig just nu som att jag skulle kunna plussa på min ålder en nolla. Tycker att den varma luften gjort det lite jobbigare att bli av med rosslandet över lungorna.

Trots den kvava luften i sovrummet så sov jag faktiskt riktigt bra inatt, skönt för det behöver jag sömnen är ju kroppens återhämtning.

Jag vet att om jag hade varit frisk så hade jag älskat dessa varma dagar och förmodligen så hade vi legat vid sjön och jag hade tagit årets första dopp.

Vi hade packat en picknick korg och tagit bilen mot en okänt destination.

Jag hade legat med fötterna i vädret i min solstol med en kall dryck i min hand, jag hade löst korsord, fikat ätit god mat i trädgården och bara njutit till fullo.

Jag hade sett solnedgången vid någon sjö:

Men istället så sitter jag här i min soffa och kollar serier tills ögonen är fyrkantiga så har jag haft det i nio dagar nu. Är man less på det absolut. Visst första dagarna sov jag mycket och hade feberyra men sen har jag inte sovit lika mycket även om jag skulle ha behövt det.

Om ni har några tips på bra serier eller filmer så får ni gärna tipsa mig i kommentarsfältet för jag behöver alla tips jag kan få.

Igår kväll så varierade faktiskt maken och jag oss och såg en film på netflix som var helt okay.

Tänk att den här sommaren har gått så fort så att vi snart säger hejdå till Juli och Augusti träder in. Vart har dessa veckor tagit vägen egentligen.

Lite sorgligt men dock ingen som vi kan göra något åt det är bara att gilla läget.

Jag önskar er nu en fantastiskt fin lördag ute i solskenet och värmen och jag hoppas att ni njuter.

Stor Kram K

Gillar