Den 6:e Juni börjar att gå mot sitt slut

Jag sitter här och bloggar i min stillhet och dagen har övergått till sen kväll. Området har börjat att tystna, vissa har kanske redan krupit ner i sängen för en god natts sömn, det är ännu ganska ljust och luften är helt ljummen, jag älskar sena sommar kvällar.

Det blev en riktigt härlig dag ändå trots dålig ork och värk i hela kroppen, jag vann!

Lite lindrade dock värmen mina muskler och leder det har varit hela 29 grader i skuggan idag med strålande solsken vinden har fläktat skön och jag säger bara wow vilken sommardag.

Maken och jag tog oss till en mysig cafe och det blev en nationaldags bakelse till fikat.

Herregud när jag tänker på det nu i skrivandets stund så måste det ju se ut här på bloggen som att vi inte gör annat än och fikar haha. Jag lovar det finns dagar då vi inte fikar alls och så finns det dagar där vi gör det.

Det är ändå en skön stund av avkoppling, miljöombyte, något gott för smaklökarna och sen kvalitets tid med min äkta hälft. Jag gillar dom stunderna.

Det här är precis en sådan miljö som jag trivs i, lugnt och stilla i en mysig trädgård, fåglar som kvittrar i träden och vinden som svalkade oss skönt där vi satt.

Allt är i gammaldags stil och allt dom har är hembakat och bra priser samt smakar jätte gott.

Fridhem heter stället väl värt ett besök om ni har vägarna förbi någon gång.

Idag har det varit en totalt stress fri dag så underbart skönt det är att bara få vara.

Det härliga är ju också att det blir en långhelg för fredagen blir en klämdag och i helgen så är det pingstafton jag hänger inte riktigt med där än mindre att det om två veckor redan är midsommar.

Det gäller att njuta så mycket man kan av den här tiden.

När vi kom hem i dag från Fridhem så intog vi varsin solstol fast vi satte oss i skuggan. Maken läste en bok och jag somnade som en stock, enligt maken hade jag till och med snarkat men det kan ju aldrig stämma 😉

Skönt var det i varje fall att få sova en stund ute det behövde jag.

På kvällen så lagade vi till den där salladen och åt den med vitlöksdressing och vitlöksbröd i kvälls solen i trädgården.

Det känns super härligt att ha haft en sådan kanon dag med maken.

Det ska bli skönt att få krypa ner i sängen sen och sova en stund. Men innan dess så ska jag ta en sen kvälls promenad.

Och jag ska jag göra en ytligare sak innan jag sover, bara gå här i trädgården i mina tofflor och morgonrock och bara njuta av en ljummen och härlig juni natt.

God natt 💕

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Hörs allt som en saga🥰
nouw.com/ingajohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Dessa ljumma kvällar och ljusa kväller 💖🇸🇪
nouw.com/stenhagenbettan