Dagen med en olustig känsla i kroppen

Idag blev det hör och häpna lite uppehåll i regnvädret till slut.

Så det blev att beta av det sista på " måsten " att klippa häcken på framsidan. Känns nog skönt att komma hem och den inte är precis vildvuxen.

Tror inte det riktigt kommer vara min mans högsta prioritet efter allt vi båda kommer att ha gått igenom efter operationen.

Både han och jag kommer nog att behöva ladda batterierna ett bra tag efteråt. Och sen kommer ju även jag att behöva hjälp med det mesta.

Dock vet jag vilken av oss som kommer ha svårast med det och det blir jag för mitt samvete blir en kamp att komma tillrätta med. För hur det än är så har jag svårt att bara ta emot hjälp och inte kunna ge något tillbaka.

Men det kanske är dags att jag lär mig det nu 😉

För övrigt så råkade jag ut för en liten olycka med häck saxen den hamnade i mitt lår så byxorna gick sönder och jag fick ett fint skär sår.

Inte precis det jag behövde uppe på allt.

Jag får inte ha sår inför operationen. Suck!!

Hoppas på snabb läkning. Och imorgon är det jag som med order av sjukvårdsupplysningen åker och får immunglobulin injektion och stelkramp.

Så att jag inte drar på mig något ytligare i infektionsväg.

För övrigt rullar dagarna på och vi kommer att göra lite " sommar " utflykter inga stora men ändå betydelsefulla för att maximalt njuta av dom dagar jag hinner få innan operationen.

Om mitt mående vet jag inte riktigt vad jag skall säga har en konstig känsla i kroppen som jag inte själv blir klok på.

Men den är inte åt det positiva hållet tror jag för den känns ganska obehaglig att ha. Men jag kanske kommer att klura ut vad den är för något tillslut.

Nu hoppas jag på några soliga och varma dagar framöver.Gillar