Då är Augusti månad här.

Idag så vaknar man upp till Augusti månad jag känner igentligen bara ” va redan ” men å andra sidan så har ju sommaren varit en riktigt högsommar utan dess like i år på både gott och ont.

Vi planerar lite just nu i den takt man orkar att krama ur det sista ur sommardagarna. Man vet ju aldrig det kan vara mycket kvar eller bara några få dagar ibland kommer hösten sent, ibland tidigt.

Men jag måste ändå säga att jag börjar att känna mig ganska nöjd nu ibland kan jag till och med längta lite till hösten och alla dess färgsprakande bladverk som blir i naturen det är verkligen super härlig på hösten med.

Alla årstider har ju sin charm.

Jag är inte på topp just nu, och jag nästan släpar mig fram men jag försöker ändå att göra lite utflykter som jag får skapa mig minnen ifrån denna sommar och att bära med sig sen in i hösten av.

Jag har fått några injektioner igår och hoppas att dom ska hjälpa mig. Men sedan väntar även att få till bukt med ett knappt befintligt mätbart jörnvärde som jag får mycket symtom ifrån och där tar det desto längre tid för sjukvården att få till i fusionen och det blir jag som betalar priset för att det tar sådan tid.

Men jag försöker att hålla mitt huvud högt och tänka positivt för det mesta går det bra, ibland dimper jag för en stund när orken totalt försvinner.

Men jag kämpar.

Igår efter dagsjukvården och mina injektioner belönade maken och jag oss med mys och lite gott att äta vid Djulö herrgårdscafe det stället kan jag varmt rekommendera er.Luften var alldeles varm och solen sken men det var ändå skönt när du väl kommer nära sjön så fläktade det skönt och man känner inte av värmen på samma sett som hemma.

Det blev en mysig kväll med maken .

Det är ändå alla dessa små mysiga stunder och minnen som ger livet en sådan mening . 🌸


Gillar