Då är Februari här.

Nu är vi redan inne i Februari och den leverar ett helt underbart väder än så länge. Hela landskapet är täckt av snö och likaså träden det är jätte fint ute och solen titta fram då och då.

I och med att snön kom så kom också ljuset och det behövs nu känner jag efter några mörka månader.

Det är en undebart härlig luft ute och jag passar på att dra några extra djupa andetag och fyller mina lungor med den krispiga luften under mina promenaden. Och det knarrar så där härligt under mina skor när jag går där längs dom vita vägarna.

Jag har faktiskt mer och mer börjat gilla vintern. Trots att jag brukar frysa så lätt 😉

Men även om vintern är fin så har jag har ändå en enorm längtan till vår och somnar nu och eftersom jag mådde så dåligt efter mitt besked förra sommaren så känns det som att jag missade så mycket då.

Det var för mycket som pågick inom mig även om jag utnyttjade möjligheten till att vara ute till max både innan och efter min operation.

Jag har vissa dagar då mycket av allt som hänt mig kommer upp och det är väll inte så konstigt.

Jag har ju varit sjuk nu några veckor så jag blev tyvärr tvungen att avboka min tid som jag hade att få dra igång min bearbetning av allt. Men nu nästa vecka så ska jag komma iväg och det ska bli skönt.

Min kropp lyder inte riktigt än men det är ju som det är med utmattningar man får ta det som det är och låta allt ta sin tid.

Jag drabbas ännu av inflammationer över operations området och har en hemsk nervsmärta och vissa dagar står man ut med det och vissa inte alls. Eftersom det sitter över bröstkorgen så är det ju ett område som är i konstant rörelse det gör ju inte saken bätte direkt.

Men jag kämpar på med allt och vad har jag för val.

Jag har vilat mycket senaste tiden och allt har varit i en liten skala dvs man har sparat på den lilla energin som finns. Man kan inte pressa en kropp som inte orkar något.

Då skulle jag bara förvärra mig mer.

Det blir dagliga promenader för att tanka mig med ny energi , bra mat, sömn och lite serier på det. Vad ska man göra jag har även en matthet i benen som känns som om dom inte riktigt bär mig.

Tog ju för någon vecka sedan en mängd med prover och många var inte bra. Det är många obalanser och brister som ska återställas efter operationen i kroppen.

Det finns också en viss oro för att dom prover som skulle skjunka efter min operationen enligt akademiska inte sjunkit alls. Det känns inte bra.

Om två månader är det dags igen för kontroll röntgen eftersom den tidigare lades och då komner jag att få domen om det finns tumör rester kvar som läkarna misstänkte. Det blir en viss oro att leva med då det innebär en ny operation vilket jag känner att jag inte alls orkar.

Men jag hoppas att inte fallet är så.

Det är ju skönt med dessa kontrollröntgen undersökningar så man vet hur det ser ut men samtidigt så är dom jätte jobbiga.

Men nu är helgen här igen och ikväll blir det Mello och premiären av nya Beck filmen. Annars ser jag fram emot en lugn helg med återhämtning.

Ha nu en underbar helg alla 💕Gillar

Kommentarer