Böcker hör lite sommaren till,vilka böcker har du tänkt läsa eller lyssna på?

Dagens fråga dag nionde i månaden. Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.


BÖCKER

Nu är vi ju där igen vid det där ämnet, böcker. Jag skulle önska att jag kunde svara att jag läser en bok i veckan just för att jag tycker egentligen att det är härligt med böcker men jag får ju tyvärr så sällan det gjort bara.

Kanske beror det också på den enorma trötthet som jag har dagligen pga mina kroniska smärtor i hela kroppen och det blir då också lite svårare att orka koncentrera sig.

Jag har ett antal böcker liggandes som jag införskaffat när det var bokrea och jag hoppas verkligen att jag ska ha kunnat läst ut en eller två av dessa böcker innan sommaren är slut.

Och detta är en av dom Tjock drottningen av Moa Herngren. Jag gillat Moa Herngrens böcker och en annan som hon också har skrivit är Hon hette Jennie, den är riktigt bra. Jag har också många gånger funderat på att lyssna på ljudbok för det har jag aldrig testat

Men känner jag mig själv rätt så finns det nog en stor risk att jag skulle somna till den. Men någon gång så kanske jag ändå provar det jag får väll lysssna när jag är ute och promenerar för då kan jag ju ändå inte somna *ler*

Läser ni mycket böcker?

Kram

Gillar