Bloggutmaning

Dagens fråga idag. Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.


Idag börjar många jobba igen, hur är det för dig?


Jag hade gladligen kunna gå tillbaka efter julledigheten idag till ett arbete, det hade varit en dröm.

Men den möjligheten ändrade min bilolycka på som jag var med om år 2001 samt mina resterade kroniska sjukdomar som jag har.

Varken något jag är stolt över och som jag har känt mycket skam över under många år för att bli sjukpensionär vid ung ålder som jag då var är en otroligt jobbig omställning och för mig var vägen fram till acceptans väldigt lång.

Man kände sig värdelös och mina framtids planer slogs i spillror.

Jag vet att situationen inte går att göra något åt och att ett arbete skulle aldrig fungera för mig då måste ju även vardagen hemma fungera först och främst vilket den inte gör då mina sjukdomar finns konstant och att jag sen försämras ytligare för varje liten ansträngning som jag gör.

Och jag är väldigt nedsatt fysiskt och mentalt då kronisk smärta även sätter ner den mentala biten iform av koncentration och minnesproblem.

Efter många och långa år så har jag accepterat mitt öde och lärt mig gilla livet och leva det ändå. Jag gör det bästa av det.

Mitt liv blev inte vad jag hade tänkt och trott, så nej tyvärr har jag inget arbete att idag återvända till.

Gillar