Blir så ledsen över hur lite jag orkar

När allt blir för mycket

Vissa gånger så blir jag bara så ledsen över att åter igen få det bekräftat hur lite den lilla energi jag har att fördela över en dag räcker.

Det där som hände i torsdags har sållat min energi totalt det gjorde att jag inte hade den orken som jag ville ha till fredagen. Men jag kämpande ändå kämpat för att göra det bästa av dagen.

Jag kom också ut på en skön promenad på kvällen innan det var dags för idol och luften var klar och kall, ni vet så där krispig det älskar jag.

Emellanåt så lyckas jag skjuta tankarna åt sidan men ibland så finns dom där igen. Det är ju inte uppordnat än och mycket hänger på hur den närmaste tiden blir och detta är verkligen viktig för mig.

Men jag får verkligen hoppas att det löser sig om inte annat så för ett tag.

Som sjuk så har man inte orken för allt detta extra som kan bli och då blir det panik i kroppen och min smärta blir då värre. Det är inte alltid lätt att vara sjuk när man verkligen skulle behöva ha orken till att kämpa.

Ibland så kan man verkligen känna sig liten i situationen och bara behöva någon som kramar om en och säger att allt kommer att ordna sig.

Ett positivt besked är att mitt svar från mammografin kom i veckan och allt såg bra ut. Vi har det verkligen bra som får denna undersökning alldeles gratis i Sverige och det är verkligen viktigt att gå på den.

Lördagen ska jag tillbringa med älskligen min stötte pelare och mitt allt och det ska bli mysigt.

Kram på er

❤️

Gillar