Behöver vi inte alla ibland en tröstande kram

Ibland så kommer det små stunder i livet där man kan känna sig väldigt liten och ensam. Har vi inte alla sådana stunder?

För mig så har det kunnat vara när smärtan tar över och blir så där olidligt och det är då ibland svårt att förklara hur det verkligen känns och hur mycket det förändrar min ork så andra förstår.

Eller som när vi fick vårat barnlöshets besked, då släcktes ett hopp och där och då så försvann livsglädjen för ett tag och känslan av att inte orka mer inföll sig.

Alla gångerna i min uppväxt där jag var så enormt ensam i det som jag jag genomgick och hade behövt stöttning vilket saknades.

Alla dom där hårda orden från personen som bara borde ha älskat mig för den jag var.

Även när min älskade farfar insjuknade i cancer då kände jag mig väldigt maktlös och ensam i min sorg.

När telefonsamtalet kom om att jag själv hade drabbats av en stor tumör som växte bakom mitt bröstben. Jag blev väldigt ensam i ågesten som detta besked medförde.

Ja ni förstår hur jag menar, stunder i livet där man känt sig liten och svag, där man verkligen inte har klarat sig själv utan behövt stöttning.

Drabbas vi inte alla av dom stunderna varesig vi vill det eller ej genom livet.

Likaväl som du själv kanske behöver stödet likaväl så är det viktigt att komma ihåg att vara det för din medmänniska när dom går igenom något tufft.

Ibland så uppfattar jag det som att vi människor många gånger glömmer bort att finnas där för varandra:

Och i den svåra stunden så kanske det är just du och ditt agerande som kommer att hjälpa den som är drabbad av något jobbigt att komma på fötter igen.

Du är viktigare än du tror.

Var rädda om er.

Kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så viktigt att vi blir påminda om
nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,
Viktigt att bli påmind om ❤️
nouw.com/evaeliasson
Ingajohansson
Ingajohansson,
❤️❤️❤️
nouw.com/ingajohansson