Att vakna upp till en fin fredag

God förmiddag alla fina 💗

Att vakna upp till bÄde fredag och med strÄlande solsken utanför fönstret det kÀnns riktigt hÀrligt.

VÄren Àr verkligen hÀr och den Àr tidig ett av vÄra prydnadstrÀd i trÀdgÄrden som brukar slÄ ut i slutet av april eller början pÄ maj har redan börjat att slÄ ut med blad.

Bara inte det kommer nÄgra köldnÀtter nu sÄ bladen fryser för det vore synd.

Jag vaknade med lite mer ont i halsen i morse igen hoppas att det inte var min lilla promenad i gÄr kvÀll som gjorde mig vÀrre.

Det Àr sÄ trÄkigt att jag har ju varit sjuk sÄ lÀnge nu sÄ vill bli frisk.

En sÄdan hÀr fin dag sÄ skulle jag ha velat brett nÄgra smörgÄsar, kokat kaffe och lite te och Äkt till en sjö och tagit en fika. Det Àr sÄ jag gillar att vÀlkomna vÄren ute i naturen.

Jag börjar ocksÄ att bli lite trött pÄ alla olika skriverier i dagstidningarna om corona viruset för det skrivs överallt om det. Det Àr inte sÄ att jag menar att det Àr konstigt jag tror bara att jag inte orkar ta in mer information om det lÀngre. Det viktigaste Àr nog att följa folkhÀlsomyndigheternas rÄd vilket jag ocksÄ gör.

Och spridningen har tyvÀrr Àven nÄtt dÀr vi bo nu.

Jag ligger i riskzonen med svÄr astma och immunsjukdom men jag vill ÀndÄ inte skrÀmma upp mig men jag har en stor respekt för allt och tÀnker mig för.

TyvÀrr sÄ trots det fina solskenet idag sÄ behöver jag nog hÄlla mig inne fortfarande eftersom jag Àr sjuk men jag ska göra det bÀsta av det och nÄgon god fredags mat fÄr det bli jag ska bara komma pÄ den först.

Har ni nÄgra tips?

Jag önskar er alla en super fin och hĂ€rlig fredag och ta hand om er 💗

Stor Kram K

Gillar