Att vakna upp på det mest irriterande sättet.

Jag hade fått några få timmars bra sömn även om jag somnade sent så kanske hade jag kunnat få sova lite till om inte.....

Ett par flugor hade kommit in genom fönstret och dom började att turas om att surrandes flyga och sätta sig på mig och dom lyckas verkligen med att terrorisera mig på bästa sätt.

Ni vet man ligger som i dvala orkar inte riktigt gå upp och hämta flugsmällaren och samtidigt så tänker jag att om jag gör det så kommer jag att bli klarvaken.

Så jag fäktar och slår emot dem när dom kommer nära och börjar sen att vända och vrida på mig i sängen och när dom har hållit på ett bra tag så är jag ju tillslut klarvaken ändå.
Jag vill somna om men det går inte.

Jag ger upp flugorna har vunnit grrr.

Kollar lite på nyhetsmorgon när jag kommer upp och funderar sen på om jag skall försöka att somna en stund på soffan om det går. Men vad händer jo flugan kommer då dit istället.. Den enda skillnaden är ju att nu är jag ju ändå vaken så nu är nog flugans sista minuter räknade.

Flugor som väcker en tidiga morgnar är nog sommarens baksida och så irriterande, tur dock att sommaren har så mycket annat övervägande bra att bjuda på.

Det blev en annorlunda start på fredagen mot vad jag hade trott och det blir nog en lång och trött dag.

Men än så länge så bjuder ändå dagen på strålande solsken.

Jag skall ändå göra det bästa av dagen och jag hoppas på att jag kan ta en liten tupplur senare. Kanske så fanns det ändå någon meningen med denna start och jag får ju mer av en strålande fredags morgon.

Det gäller att tänka positivt och att omfamna dagen.

Ni får ha en fin fredag / K

Gillar