Att inhämta ro och energi

Idag började jag min dag med att fixa tid till vårdcentralen för koll av mitt sår och stelkrampsspruta. Efter min lilla olycka igår med häcksaxen.

Har en toppen läkare på vårdentralen som jag nu haft över tjugo år och som ordnade allt snabbt.

Får väll hoppas operationstiden dröjer ett litet tag till då man inte får ha sår när den skall göras. Jag ska sköta om såret väl så det läkar bra nu.

För övrigt har min dag bestått av att vi tog oss till ett mysigt cafe som är makens och mitt lilla " smultron ställe " det ligger precis vid vattnet i en gammal herrgård och där får man verkligen avkoppling och ro.

Vi åt lite mat och bara va.

Maken och jag samtalar ganska mycket om allt vi går igenom och det är så himla skönt. Tror vi har lika behov av att få göra det, ventilera känslor om allt som pågår och även ställa in oss på allt som skall komma så gott det går.

Det blev en bra dag.

Dock har jag varit hemskt trött men inte konstigt då det är mycket nu som en längre tid som tagit min energi.

Men den bästa energi påfyllningen just nu är nog att vistas i naturen det ger både lugn och energi.

Promenera i härliga miljöer och med den grönskan som är just nu är så härligt.

Jag suger in allt och bara njuter. Så synd bara att sommaren blir så kort för mig jag tror ingen tid på året är bättre än någon annan men jag känner att sommaren känns tyvärr lite extra trist.

Den där lilla känslan jag skrivit om tidigare att jag har den där som gnager lite har jag tyvärr inte blivit klokare på än. Men det kanske kommer.....

Som ni ser på bilden var kvällen magiskt den bjöd på sommar värme och strålande sol.

Hoppas jag hinner njuta av några fler sådana kvällar.

För allt jag behöver nu är ... lugnet-nuet-energin 🌸


Gillar