Att finna kärleken i unga år

Ibland så kan jag sitta på trappen här hemma i sommar natten och få en sådan där lycka känsla som kommer över mig.

En känsla av stolthet att kärleken och jag har lyckats att hålla ihop trots allt vi varit med om genom åren och alla dessa tunga bita som vi tyvärr har fått gå igenom.

Vi är inne på vårat tjugosjätte år tillsammans.

Tänk vad ödet hade kunnat vara annorlunda. Vi gick på samma skola i två år han dock upptagen och jag fast bestämd på att inte ha något nytt förhållande på ett långt tag. Då jag hade kommit ur ett tre år långt förhållande som inte varit bra för mig.

Men sen så tog jag studenten, jag jobbade sommaren och hade så tänkt att fortsätta att göra men en dag låg ett kuvert i postlådan.

Gymnasieskolan som jag hade gått på erbjöd oss som gått ut den sommaren att få hoppa på ett tredje läsår och som då skulle ge oss det tredje gymnasie året.

Jag antog erbjudandet, lite besviken för min plan var ju egentligen att fortsätta att jobba och hitta en bostad. Men det kändes också rätt att plugga vidare för ett år skulle ju gå snabbt och jag skulle då slippa att plugga igen detta år senare om jag ville läsa vidare i framtiden.

Då man gjorde om alla gymnasielinjer till tre åriga och vi var dom sista eleverna som hade bara två år när vi gick ut.

Tänk vad detta beslut kom att bli mitt livs bästa. Vi hann bara gå någon vecka på tredje året när jag lade märke till han med stort H.

En dag så skulle vi göra ett par arbete i klassen och läraren säger att vi skulle välja vem vi ville arbeta tillsammans med. Fråga mig inte varifrån jag tog modet till mig men där sitter jag i salen och högt och tydligt så hör jag mig själv säga jag vill arbeta med J.

Trots att varken han eller jag hade pratat med varandra innan.

Förmodligen så tyckte jag väll att det var bäst att ta chansen. Det kom sen till att bli fler samarbeten och jag fick också reda på att J nu var singel yes!

Något hände inom mig jag kände mig lycklig och livrädd på en och samma gång. Det pirrade i magen och det var som att det bodde en miljon fjärilar där inne.

Det var nytt för mig så här starka känslor hade jag aldrig drabbats av tidigare.

Till slut så visste nog alla i våran klass om vad jag kände inklusive J kompis. Men han hade dock inte anat något själv hur han nu kunde missa det.

Det var ingen lätt match att få honom att förstå han var lite trög i starten haha.

En kväll var vi ute på ett ute ställe i stan jag hade sett honom dansa med en annan tjej på håll och jag vet att när jag satt där sen på nattbussen hem så mådde jag dåligt jag kände mig ledsen.

Samtidigt så tyckte jag att jag var riktigt korkad för jag kände inte J, jag visste inte ens om han någonsin skulle vara intresserad av mig men ändå så gjorde det så himla ont.

Det var då jag insåg hur himla förälskad jag verkligen var i honom.

Jag ordnade till slut en fest där alla visste varför vi skulle ha den hemma hos en kompis i stan och sen så skulle vi gå ut efteråt.. Vi skulle träffas alla och ha kul och jag skulle äntligen säga till J vad jag kände under kvällen.

Istället så höll kvällen på att gå riktigt tokigt.

J fick en öl i knät och funderade på att åka hemåt men jag övertalade honom att stanna.

Ja utgången av den kvällen kanske ni redan har förstått, äntligen så begrep han vad jag kände, äntligen så blev det han och jag.

Det framkom även senare att även han hade känt detsamma för mig men han hade aldrig trott att jag skulle vara intresserad.

Och vågade väll inte ta reda på vilket heller med rädsla för att bli sårad.

Från den dagen har vi varit oskiljaktiga.

Vi har som alla par haft tuffa perioder. Men vi har alltid tagit oss igenom dom, vi har aldrig under dessa år somnat osams inte en ända gång, vår kärlek kom att bli det starkaste band man kan ha.

Jag har stöttat och funnits för honom genom åren likadant har han gjort för mig.

Vi har tagit oss igenom prövningar i livet vi har byggt det liv som vi båda ville ha.

Smärta, sorg och jobbiga händelser har inte fått ta det vi hade ifrån oss utan dessa saker har snarare gjort oss ännu starkare.

Om båda vårdar kärleken ömt så kommer den att växa sig starkare än något annat. Jag kan vissa stunder ibland bli livrädd för att något skulle kunna hände den andra, men vi har pratat om det och vi vet vad vi skulle önska den andra om det skulle ske.

Där blir det ju lite annorlunda för oss då vi aldrig fick vårat kärleksbarn.

Vi blir lite mer ensamma och sköra om något händer oss.

Jag tror att sådana samtal är viktiga att ha för vi vet ju egentligen inget om vad livet kommer att bjuda på.

Men en sak vet jag vi lever här och nu, vi har vår kärlek och vi har vårat liv. Och jag älskar varje minut av det.

Jag är lycklig, jag är tacksam, jag tar det inte för givet. Men jag känner mig så enormt rik, jag fick det finaste som man kan få uppleva i livet KÄRLEKEN.

Jag älskar dig nu och för alltid 💕

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Så fint skrivet, riktigt vackert💕
nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack fina Inga det är härligt när texten flödar ur hjärtat och det bara är att sätta den på ” pappret ” Kram 💕
nouw.com/minresatumörmittliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Den är en riktig kärlek. Det är inte alla som får❤Jag kan säga samma sak av min man ❤
nouw.com/enitalienareisverige
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Nej så brukar jag tänka med och då känner jag en ännu större tacksamhet. Vad härligt då har vi båda haft tur. Kram till er ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det kan vi verkligen säga så❤❤
nouw.com/enitalienareisverige
MatildaWaern
MatildaWaern,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Evig kärlek är inte alla förunnat 💖
nouw.com/stenhagenbettan
passionärsliv
passionärsliv,
Vet hur härligt det är. Yräffade mannen i mit liv 16 år gammal 1966! Tycker fortfarande denne 70årige gubbe är den snygge 18-åringen. Lika älskad nu som då.
nouw.com/passionärsliv
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack för att du berättar. Precis så vill jag med känna när min gubbe är 70 år så härligt 😊 Ha en fin kväll i värmen. Kram 💗
nouw.com/minresatumörmittliv