Att falla och sen resa sig igen är oftast att sluta starkare än vad man var innan fallet

God kväll alla fina här inne.

Jag känner att jag försvann här ifrån bloggen för en stund och jag skulle ha skrivit ett blogginlägg igår kväll men något kom emellan och luften gick fullständigt ur mig.

Jag var också in till stan lite senare på kvällen igår för några ärenden och sen så gick jag en promenad i stan och jag tittade likt ett barns tindrande ögon på alla fina belysningar som hade kommit upp.

Och så fönster shoppade jag lite för det är billigast så.

Väl hemma så fixade jag lite i min trädgård och tog fram den sista lilla granen som skulle pryda min trapp inför advent.

Det var ganska grå kallt men jag tog på mig mitt underställ och täckjacka och då höll jag mig varm.

Det var sen när jag kom in som jag hade tänkt att blogga så jag satte mig framför tv:n och då kom allt över mig och jag började må dåligt.

Jag fick lite ångest känsla och en oro i kroppen och jag kände mig så otroligt ledsen.

Jag gillar inte att dom som vill såra mig lyckas och jag måste bli starkare där. Men å andra sidan så är jag inte mer än människa det är ju klart att jag reagerar och idag så kom även tårarna men samtidigt som det är jobbigt så är det bra att jag fick ur mig mina känslor istället för att gå och bära på dom inom mig.

Allt är så onödigt men jag kan inte göra något åt det när inte fler är villiga att lösa detta vad det nu är som ligger bakom allt. Om det ens finns något....

I längden så är nog förlorarna dom som håller på.Tänk att vissa aldrig växer ifrån vissa beteende och vart är respekten, snällheten och kärleken.

Men jag brukar nu oftare och oftare känna att måttet börjar att bli rågat, mitt tålamod börjar att försvinna och allt detta stjäl så enormt mycket energi av mig, energi som jag inte har.

Jag är väldigt ledsen och sårad men kanske så borde jag inte ens skriva det för meningen var kanske just det att såra mig.

Men jag är inte mer än människa och när nära sviker så gör det ont, förbannat ont. Men med detta som nu pågår så har jag det kanske snart bättre utan dessa personer.

Jag kan ibland tänka tanken om vi någonsin verkligen har varit nära varandra mer än i släktskapet. Om man så lätt kan kasta bort det vi en gång hade.

Det kan komma en dag när ni skulle ha behövt mig men min dörr är då förmodligen stängd och det var ni som stängde den genom erat sätt att vara och behandla mig och jag kommer för alltid att ha svårt att någonsin lita på er igen.

” Att falla och sen att resa sig igen är oftast att sluta starkare än vad man var innan fallet ”


Kram 💕

Gillar

Kommentarer

Whyworry
Whyworry,
Evaeliasson
Evaeliasson,
Ingajohansson
Ingajohansson,
Tror helt klart du skulle må mycket bättre bara du slapp dessa mäniskor
Blod är inte tjockare än vatten.
Man får fan inte bete sig hur som helst.
Du om någon är värd något mycket bättre.
❤️❤️❤️
nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack fina jag håller med dig. Bara så svårt att ta det steget. Kram ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag håller med Inga vissa människor ska man undvika och man klarar sig så bra utan dom
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Jag håller med. Kram ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv