Att börja sin söndag på rätt sätt

Jag tycker att det är mysigt att tassa upp på morgonen och mötas av dagen vare sig den är mulen eller solig.

Skillnaden är väll bara den att en solig morgon ger mig lite mer energi och en längtan efter att få komma ut i det fina vädret medans en mulen och regnig dag får mig att vilja ta en kopp rykande hett te och dra filten över mig i soffan, tända lite ljus och se nyhetsmorgon.

Så det sistnämnda har verkligen passat bra denna mulna och regniga helg som har varit så även idag. Men jag har ändå tyckt att det har varit en helt okay helg hittills även om vädret blev som det blev.

Det har gjort att jag har haft tid att bara vara, äta lite god mat, se lite serier och bara mysa. Något som jag hade behövt för länge sedan men det har funnits alldeles för mycket runt omkring mig den senaste tiden.

Visst förra söndagen så hade jag en sådan dag då mamma och jag åkte till trädgården och köpte lite ljung och tog en mysig söndagsfika. Sen planterade jag dom när jag kom hem det var ingen stress eller några måsten utan jag tog bara dagen som den kom och njöt av den härliga höstluften.

Ett problem med mig är väll att när jag väl har mycket saker omkring mig och lätt blir stressad så är det tyvärr ibland lite svårt att bryta den onda cirkeln och ta det lugnt. Kroppen är uppe i varv.

Dagen idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, men jag funderar på om vi ska vara hemma eller ta en liten utflykt någonstans.
Vi får väll se vad vi kommer fram till.

Jag hoppas att ni får en fin söndag.

Kram 🍂


Gillar

Kommentarer