Äntligen fredag och den där härliga känslan när man har hittat rätt i livet.

Jag älskar verkligen att vakna upp till denna dag och veta att det är fredag, solen skiner och det ser ut att bli en fin dag. Jag tar på mig mina tofflor och tassar ut ifrån sovrummet så att jag inte ska väcka maken som fortfarande sover.

Man vet att helgen är här och det känns så underbart skönt.

Det blir äntligen några dagar utan sjukvård och måsten man får tid för återhämtning och det är en skön känsla att man bara kan ta dagarna som dom kommer.

På söndag så har vi alla en viktigt uppgift visst fira morsdag är vi nog många som gör men nu syftade jag inte på just det utan jag syftade på valet, eu-valet jag skall göra min röst hörd hoppas att ni gör detsamma.

Igår så vilade jag mycket samt fixade lite på tomten men det är helt sjukt så mycket mygg det är redan på dagen och ännu mer på kvällen.

Jag har myggbett precis överallt på hela kroppen och jag liknar nog mest just nu en prickig korv.
För att inte tala om när alla dessa myggbett börjar att klia på nätterna ibland så kan man undra vad myggor är bra för men dom har säkert en uppgift som alla andra små kryp i naturen vad vet jag.
Det har grönskat rejält i trädgården nu och igår så plockade jag mina första rabarber jag kanske skulle göra en paj en dag i helgen. Det här är min lilla oas i livet mitt andrum där jag finner både lugn och ro och kraft.

En jobbig dag med värk så är det rena terapin att utifrån den ork jag har att få gå ut och påta i trädgården jag kanske inte orkar så mycket men jag gör det lilla jag orkar sen vilar jag i skuggan man får ta små pausar eller varför inte en lång beroende på dagsformen.

Vi har ingen jätte stor tomt men den är precis lagom för oss.

Jag är så tacksam för att vi hittade detta lilla hus -99 och köpte det jag trivdes som fisken i vattnet redan från första dagen när vi flyttade in.

Huset har bara tre rum och kök men vi behöver inte större då vi bara är två personer.

Vi tänkte att vi kanske mellan landar här och sen söker oss vidare men sanningen är att vi båda trivdes så bra så det har inte funnits någon anledningen att söka nytt boende.

Jag älskar mitt hus.

Innan så bodde vi sex år i lägenhet vi trivdes där men inte helt det fanns något där i oss båda två en sökan efter ett annat boende vi ville båda ha lite mer frihet och något där vi kunde skapa våran egna lilla oas.

Det fanns två växter på tomten när vi flyttade in men vi har sen byggt upp våran trädgård med träd,buskar, grönsaksland, blommor. Vi har små trädgårds grupper utplacerade lite här och var så det är bara att välja vart man ska slå sig ner med en kopp te.

Det känns verkligen som att vi med detta boende hittade rätt ifrån första stund och det är ändå en härlig känsla. Det är viktig att ha en bra trygg plats att landa på och detta är verkligen vårat lilla smultronställe. Det är härligt när man hittar rätt i livet både med boendet och make.

Jag vill önska er alla en fin helg och ta hand om er 💕

Gillar