Äntligen fredag

God förmiddag, hoppas att ni sovit gott inatt.

Jag fick i varje fall några timmar till slut vilket jag får vara nöjd med. Men vilken kall natt det har varit och idag så ska temperaturen hålla sig hela dagen kring minus tio grader det känns att man inte är van.

Nu är man glad att man har värme att dra på i huset och att man kan sitta och kura under filten och se till att hålla sig varm annars så skulle mina muskler och lederna strejka rejält.

Jag blev faktiskt lite sugen på en varm kopp choklad idag det skulle ju passa till eftermiddagen att värma sig med det ska jag nog fxa iordning sen. Det blir inte s ofta jag dricker det tyvärr men någon kopp ibland är ju gott och framför allt på vintern.

Det känns också extra härligt idag att det är fredag jag kan väll säga att jag har lite fredags feeling.

Maten idag blir nog tacos för det har vi inte ätit på länge nu och ikväll så ska vi se säsongsstarten av talang. Ett roligt program att se tycker jag.

Annars så kommer det nog inte att hända så mycket här idag utan det blir bara en lugn och skön dag att göra vad man vill med.

Jag behöver vila och återhämtning då jag inte är på topp just nu.

Nu var den första vanliga veckan avklarad efter alla julhelger som har varit och ja fast det inte var några röda dagar så gick den ju fort ändå.

Vad har ni för helgplaner?

Jag önskar er en fin fredag njut av dagen och kvällen. Var rädda om er.

Kram 💗

Gillar