Äntligen fredag

Idag så är den där lite pirrande känslan där igen, förväntningen är lite högre på något sätt och den kommer ofta till helgen och jag älskar den.

Det är den där känslan av att släppa alla måsten och bara få vara och att vi har en hel helg att njuta av tillsammans jag och min älskade make. Där måsten och sjukhusbesök läggs åt sidan vilket är välbehövligt.

Att bara få ta dagarna precis som dom kommer och att få göra precis det som man vill utan några måsten.Det är nog sista rycket nu av dom där varma och häröiga augusti dagarna som vi haft och jag tänker njuta till max av dom sista.

Snart drar lite svalare sensommarväder in men det ska bli skönt det med jag är nog som vanligt lika kluven där, vill ha sommaren kvar men ser också fram emot hösten.

Jag älskar verkligen dom där lite svalare kvällarna där luften är så där krispig och att kunna ta en sen kvälls promenad och bara andas in frisk liften.

Jag fick faktiskt några timmars sömn vilket var väldigt välbehövligt. Kanske så hjälpa alla era gulliga hälsningar till mig om en god nattsömn mig.

Det var i varje fall väldigt skönt.

Nu så startar jag upp min dag med spikmatta och avslappning.

Hösten är verkligen på gång nu även när det kommer till vissa tv program då dom åter igen börjar att starta upp inför hösten. Ska jag avslöja en liten nördig sida av mig *ler* jag är helt fast i hem till gården och har väll följt den serien så länge som jag kan minnas.

Kanske inte för att den är så där lysande bra utan mer för att det har blivit en vana i min vardagsrutin. Är det fler som ser den serien?

Räksmörgåsarna som jag gjorde till maken och mig igår blev riktigt goda till vårat kvälls te.

Nej nu så ska jag ta och starta upp min fredag ordentligt och jag vill önska er alla en fantastiskt fin fredag och njut av den.

Stor Kram 💕

Gillar