Äntligen fredag

God morgon, när jag vaknade idag och slog upp mina ögon så visste jag att det kommer att bli en lugn och skön fredag så härligt.

Veckan har varit rättså jobbig med mycket saker som har stressat mig så nu hoppas jag att det blir en lugn dag.

Natten har i vanlig ordning varit dålig jag har vaknat, vänt och vridit på mig och när jag endast hade sovit fyra och en halv timme så gav jag upp.

Dock så sov jag en liten stund på soffan igår innan jag gick och lade mig i sängen. Men detta är galet just nu, min sömnbrist är så sjukt jobbig och vad jag än provar så hjälper det inte.

Solen skiner utanför fönstret men det blåser ännu ganska mycket. Igår så blev det ett riktigt april väder då regnet slog emot husväggen ,fönster och sen övergick i snö.

Det blåste nästan storm och vår ute soffa välte omkull, och tujorna vek sig nästa dubbel vikta av vindarna.

Jag började imorse med att läsa dagstidningarna över nätet men insåg snabbt att jag blir bara deprimerad av allt hemskt som står där.

Nu sitter jag och slö tittar på nyhetsmorgon som snart är slut och kanske kan jag slumra en liten stund på soffan för det vore välbehövligt. Men jag är inte så duktig på att vila när jag väl har gått upp.

Så vi får se hur det blir.

Nästa vecka så är det påsk men jag kommer nog inte att pynta så mycket i år skulle vilja ha påskris med mina fina porslinsägg hängande i med det går inte pga allergin.

Maken och jag kommer även att vara själva över den helgen då mina föräldrar har tagit det kloka beslutet att ställa in påskfirandet i år då vi är i riskgruppen.

Det är inte värt att göra några chansningar nu som det är.

Hur ser era påskplaner ut, har ni ändrat på något pga rådande situation som vi har?

Jag önskar er en fin och härlig fredag, var rädda om er.

Kram 💕

Gillar