Äntligen är denna dag och sjukhusbesök över

Jag känner mig ungefär så trött nu som jag hade trott att jag skulle göra efter den här dagen.

Det var ganska lugnt på sjukhuset förutom i entren där man fick passa sig om man ville hålla avstånd då många inte brydde sig. Det är skrämmande att så få bryr sig längre.

Men i väntrummet till mammografin var jag helt ensamt vilket var skönt eftersom situationen är som den är.

Undersökningen gick bra men ni som gjort den vet att det är ju inte jätte skönt och gör i vissa lägen ont. Och då sliter det också lite i mitt operations ärr.

Men riktigt skönt att det är gjort och nu är det bara att vänta på beskedet som jag hoppas blir bra.

Efter det besöket så var det dags för min injektion som de denna gång satte riktigt bra så nu hoppas jag att den hjälper mig.

Efteråt så blev det en promenad i den kyliga och härliga luften nere vid djulö min lilla pärla i stan.

Här har vi tillbringat många somrar men i år blev det bara ett besök. Det är lika fint alla årstider och ligger precis vid vattnet.

Vi fortsatte sen våran promenad in mot skogen så härligt och precis vad jag behövde efter sjukhusbesöket.

Jag njöt verkligen av luften och promenaden och på campingen som vi sen passerade på tillbaka vägen så var det ganska många som bodde än och vissa kanske bor där året om.

Säkert mysigt på ett sätt men jag tror inte jag skulle klara det livet någon längre period det fungerar inte med dom sjukdomar som jag har och jag tror att bo ytan i en husvagn skulle kännas alldeles för liten.

Fast man kanske lever billigt vad vet jag. När vi kom tillbaka till bilen så var det lagom att åka och hämta upp online handlingen på både ica och sen blev det willys med denna gång.

Väl hemma så skulle jag lämna av en ostkaka hos min farmor och varor hemma hos mina föräldrar.

Vi har för öveigt fått en ” hen ”som cyklar från stan och ut till vårat samhälle och stjäl saker inget roligt alls och jag är rädd om mina blommor och lyktor som jag har ute så nu ska man känna sig orolig igen inget kul alls. Polisen vet om allt men pga att ” hen ” lider av psykisk ohälsa så tar inte polisen i ärendet verkar det som trots att många i samhället är drabbade och har polisanmält.

Vissa saker kan man ju inte bara köpa nya de går inte att få tag på så riktigt trist.

Imorgon blir det en vilodag det behövs efter denna dag. Smärtan lär ju bara öka nu och sen så får jag betala extra i några dagar.

Nu är kvällen här och jag ska njuta av en kopp te och sen se ett avsnitt av lyckoviken innan det är dags att sova en stund.

Hoppas att eran dag har varit fin och så önskar jag er en fortsatt fin kväll.

Kram ❤️

Gillar