Ännu en fin sommardag

En sommardag som bjöd på 32 gradigt väder och jag skäms faktiskt lite att säga att jag mest har varit inne men värmen blev lite för mycket för mig som är i övergångsåldern.

Jag gick ut i trädgården sval och skön eftersom jag hade suttit vid fläkten inne och tyckte att nu klarar jag nog av att vara ute en stund.

Jag gick en runda i trädgården och satte mig sen på framsidan på trappen då steg den där typiska röda färgen den där som börjar över bröstkorgen och stiger upp i ansiktet och sen känns det som att om jag hade haft en skorsten på huvudet så hade det rykit där *ler*

Så jag gav upp den iden om att vara ute.

Men senare på kvällen så blev det ett kort besök till rusta och sen hem igen.

Tänk jag använder ju vinylhandskar i affären pga corona smittan som man ju aldrig kan veta vart den är men man blir nästan utstirrad för att man bär dom inte för att jag bryr mig men jag märker ju av det.

Jag tar hellre det säkra före det osäkra dom få gånger jag är i en affär samt handspriten är alltid med mig.

Nu så sitter jag här i soffan under filten och bara njuter av en härlig och sen sommar kväll som snart går över i natt, kanske så blir det att dricka mitt te ute idag det gäller ju att passa på medans det är dessa ljumna kvällar.

Visst är kvällarna härliga nu man vill nästan inte gå in och lägga sig.

Vad har ni själva gjort idag?

Jag önskar er en lång och härlig nattsömn, sov gott 💕

Gillar