Anledningen till att jag började blogga var för att....

God förmiddag, jag har ännu strul med bloggen men jag ska ändå försöka att göra ett blogginlägg.

Dag 19 och https://www.saramadeleine.se bloggutmaning.

Anledningen till att jag började blogga var min tumör.Jag mådde så dåligt och det pågick så enormt mycket känslor inom mig tiden efter mitt tumör besked.

Och jag behövde då verkligen få en ventil utåt för någonstans så visste jag att om jag inte får ur mig allt som jag kände så skulle jag ha försvagats.

Och jag skulle inte ha blivit tillräckligt stark nog inför det som jag sen blev tvungen att gå igenom dvs. min stora operation på Akademiska sjukhuset för ångesten var så stark att den slukade mig där och då.

Ångesten, den vidriga dödsångesten... den vill jag aldrig mer behöva att känna.

Samt om det samtidigt skulle kunna hjälpa någon annan som själv var drabbad eller någon anhörig så var det bara en stor bonus.

Jag kunde sitta där och skriva mina inlägg, orden och känslorna bara flödade fritt jag skrev allt som kände och efteråt när jag hade fått skriva av mig lite så hade den där ångestkänslan som hade ett järngrepp om mig ändå lindrats lite.

Jag tror ärligt talat inte att jag hade stått ut om jag inte hade fått skriva av mig om det som hände mig. Det hjälpte mig jätte mycket på vägen.

Och skrivandet hjälper än idag.

Så tumören blev den som fick mig att starta mitt bloggandet.

Jag önskar er en fin söndag.


Stor Kram K

Gillar