Älskar lördagar

Idag så vaknade jag upp och kände mig nästan lite förhoppningsfull över dagen, lördag och en hel oplanerad dag det kan ju inte vara bättre.

Snabbt så slängde jag benen över sängkanten och tassade upp. Fast idag så fick jag faktiskt sällskap av maken som annars brukar sova längre än jag.

Jag gillar att starta min lördag lugnt och skönt. Läsa igenom lite sociala medier och bloggar sant slänga ett öga på nyhetsmorgon.

Min kropp och muskler mår allra bäst att starta lugnt vid stress ökar smärtorna och musklerna drar ihop sig mer så en öugn start är viktigt.

Frukosten intas sen tillsammans med kärleken. Långa mysiga frukostar framför tv:n gillar vi båda.

Jag gillar att göra lite hotellfrukost men just nu så har vi varit väldigt dåliga på det så det får bli skärpning på den punkten. Att starta dagen lugnt gillar vi båda två.

Jag känner så här, varför stressa på en ledig helg när man bara kan ta det lugnt och bara njuta.

Jag lämnar en lite små bökig natt för jag har inte sovit jätte bra så får se om mina ägon blir lite grusiga fram på dagen.

November vädret är verkligen här nu det känns nästan som att lamporna är på dygnet runt. Det är så himla grått och trist nu och det gör att jag längtar ännu met eftet mina adventsljusstakar och stjärnor som ska få lysa upp mörkret men nu är det inte så långt kvar innan det är dags att pynta.

Nej nu så ska jag fortsätta att se det sista på nyhetsmorgon innan min dag kan börja.

Så jag önskar er en fin lördag, njut av dagen.

Kram

❤️

Gillar